Dobra, mogę od 50$ ;p Nie klikam w to bardzo długo i z poleconych dużo dostaję ;p
Teraz się zajmę klikaniem i zmiennym IP . W końcu przez 2 miechy klikałem może tydzień ? Nie zauważą zawyżenia ^^'
Jeśli się nie myle z paypala mozna juz zasialac MFy
[ Dodano: 08-06-2009, 13:32 ]
Czy jest możliwa zapłata przez PayPal'a bez dodawania katy kredytowej oraz innych informacji (adresu zamieszkania, konta bankowego)?
Mam dwa pytania
Jesli chce sobie kupic powiedzmy 5pkt MF przez karte która jest w funtach to wiadomo, ze mi wezmie polskie zł, ale jesl nie to reklamacje oczywiscie składac mam do pana Jacka ?(rozne przypadki chodza po ludziach, nie tylko w grach )
drugie pytanie to takie ;p czy gwarancja dotpay jest również do MF ? , w gwarancji pisze o ile dobrze czytam, ze mozna złozyc reklamacje i pieniazki beda zwrocone
mnie by sie to przydalo, bo wlasnie nie bardzo wiem, czy kupowac te mf czy nie
bo baniki lecą a za błędy GM nic nie dostajemy podobnie pkt MF mi przepadna i nic z tego nie bede mial, dlatego chcialbym sie dowiedziec jak administracja zapatruje sie na ta gwarancje, jak mniemam składam reklamacje i zostaja zwracana pieniadze(-%), tylko ze od osoby kupującej towar czy od dotpay przez ktory kupilem ten 'trefny' towar ?