xyzzy, jesteś bardzo bystry gdyby autor tego wątku trochę pomyślał też by na to wpadł a tak serio to wg mnie temat można zamknąc gdyż xyzzy wyjaśnił wszystko (nic dodac nic ując)
Za to Ty coś przeoczyłeś... w temacie chodziło o to aby był widoczny czas logowania INNYCH GRACZY, a nie Twój.
Zresztą to na MFO Start Beta też się "zaciera" jeśli odruchowo od razu się zalogujesz - więc jeśli potrzebna Ci informacja o ostatnim logowaniu Twojej własnej postaci - to nie jest to najwygodniejsze źródło.
Dziś chciałem zaproponować czas ostatniego logowania gracza czyli pokazanie co na sekundy czasu gracza kiedy się wylogował ostatnio.Proszę zerknąć za obrazek.
To na czerwono jest czas ostatniego jego bycia na MF.
Zrobiłem ten temat bo to by jak kimś się umówisz w grze na solo ( nie chodzi mi o pojedynek ) i ci tylko pokazuje 26.01.09 to nie wież kiedy ostatnio się zalogował.Może z czasem by ułatwiło to trochę ...
wcale że nie godzina ostatniego logowanaia!
_________________ Napisał to Szymon XI gracz który gra w tą grę
Jak najbardziej za. Prywatność... Ojej, jak wy szalejecie na tym punkcie. Było w profilu MP - było o tym na forum, że MP jest 'prywatne' (załosne), później był atak fizyczny/magiczny - tutaj akurat miałem okres nieaktywności, ale znam tendencje graczy do wymyślania podobnych bzdur to pewnie też było coś takiego. Teraz mamy już profesje mag/woj/hybryda... A teraz wymyślacie że czas logowania to rzecz prywatna - nie podoba się - to nie graj, skoro to, że ktoś widzi kiedy się ostatnio logowałeś (w końcu to nie jest historia wszystkich logowań, tylko jedno, ostatnie) uwłacza twojej dumie - jak mówiłem na początku - jestem zdecydowanie na tak
Ukryty_Samuraj, o czym Ty w ogóle mówisz? MP lub HP to część gry - mówienie że jest to "prywatne" jest żałosne. Ale czas logowania mówi także coś o Tobie- a dokładnie kiedy miałeś wolny czas i się logowałeś. A na to część ludzi się nie zgodziła i ich wolę MUSISZ uszanować, czy Ci się podoba, czy nie. Co innego opcja z wyłączeniem - ale wtedy wszyscy to wyłączą i tyle będzie zabawy
jak dla mnie mozna i to wprowadzic. ale jesli mialoby to byc wprowadzone to powinna byc tez dodana opcja pokazuj/nie pokazuj czas ostatniego logowania.
Ukryty_Samuraj, o czym Ty w ogóle mówisz? MP lub HP to część gry - mówienie że jest to "prywatne" jest żałosne. Ale czas logowania mówi także coś o Tobie- a dokładnie kiedy miałeś wolny czas i się logowałeś. A na to część ludzi się nie zgodziła i ich wolę MUSISZ uszanować, czy Ci się podoba, czy nie. Co innego opcja z wyłączeniem - ale wtedy wszyscy to wyłączą i tyle będzie zabawy
Tak, weź pod uwagę że wiele pomysłów jest tu TAK/NIE/ZOpcjąWyłączWłączWProfilu... I jeszcze żaden pomysł z włącz/wyłącz nie przeszedł Choć z drugiej strony trzeba by się zastanowić jakie pomysły z tego działu przesżły w życie
Cieszcie się ,że jest ostatni dzień zalogowania pokazany..Przecież nic ci nie pomoże to że będziesz wiedział czy był 5 min. temu lub 10 min. I tak będzie offline a jak będzie online to sobie zobaczysz