Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:39
Ignorowani
Autor Wiadomość
Kactuzz 
Tester

Profesja: Wojownik
Wysłany: 12-05-2009, 09:10   

Jak chcecie jechac po sobie bardziej hardcorowo to sie umówcie na pw.
Każdy powiedział co uważa i nic nikomu do tego.

Takimi pierdołami to się zajmować można jak gra jest w miarę skończona.
A póki co jesteśmy w du..lesie.

TiiiG
Użytkownik

Level: 28
Wysłany: 12-05-2009, 13:07   

Jelsyn napisał/a:
To lepiej popracuj nad pamięcią, a nie chcesz udogodnień w grze, bo masz z tym problem

Nie mozna pamietac kazdego kogo dalo sie do ignorowanych.
Pomysl jest dobry nic nie przeszkadza a tylko pomoze , wiec o co sie klocisz Jelsyn?

SaKe 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 12-05-2009, 13:43   

dokladnie-jesli nikomu nie przeszkadza,a moze pomoc,to po co sie klocic?Jelsyn jestes chyba dorosly i w miare logicznie pomysl-ma sens taka klotnia?

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 12-05-2009, 15:43   

Jelsyn napisał/a:
Jeszcze ten teks " o dziwo ma dużo ranku" piszesz jakbyś był najlepszy w tą grę, a reszta nie umie grać i tylko przez przypadek potrafi zdobyć punkty :roll:

Nie zrozumiałeś kontekstu . Zazwyczaj ktoś kto ma nick "jasio123",
prosi o smsy i o pukanie mu w jajko nie jest za dobry przy statach, typowy noobek .
I nagle się okazuje, że ma dużo ranku . Można się zdziwić . Przynajmniej ja bym się
zdziwił ;>

Jelsyn napisał/a:
To lepiej popracuj nad pamięcią, a nie chcesz udogodnień w grze, bo masz z tym problem, bo zmiana avka to jest za dużo jak dla Ciebie g:((

Napisałem "zmiana avka itp" . Zmiana nicku ? Totalna zmiana prezy ? Zmiana avka ?
Udogodnień w grze ? To zwykły komunikat . Udogodnieniem nazwiesz komunikat
o tym, że zostałeś zaatakowany ? Udogodnieniem nazwiesz komunikat,
który pokazuje się przy walce Gracz vs team (można nie zauważyć, że ten ktoś stoi np z 200 lvl) ? Wreszcie udogodnieniem nazwiesz komunikat, który pokazuje się przy
tym jak piszesz wiadomość do kogoś kto ma Cię w ignorowanych ? Toż to zwykłe powiadomienie, nie wiem gdzie w tym przypadku jest tu luksus . Zwykłe powiadomienie,
ot co .

Jelsyn napisał/a:
Chcesz czegoś od admina, a czy wiesz nad czym teraz pracuje tak na prawdę, bo wydaje mi się, że nie, a długie czekanie na update to już tradycja do której każdy zdążył się chyba przyzwyczaić, ten Twój pomysł nie wejdzie raczej za dzień, dwa, tylko ewentualnie przy najbliższym update.

No i co ? >< Może od razu usuńmy cały dział Propozycje, bo ty wiesz najlepiej czym się
zajmuje admin i nie wolno mu przeszkadzać ? A nawet jeśli ten pomysł nie wejdzie
za dzień, za dwa, tylko ewentualnie w przyszłym update to co z tego ? Chyba zakładając temat liczyłem się z tym, że jeśli pomysł się spodoba to i tak nie prędko zostanie wprowadzony do gry . Także informować mnie o takich rzeczach nie musisz, naprawdę ;>

kactuzz napisał/a:
Każdy powiedział co uważa i nic nikomu do tego.

Tylko, że jak ktoś chcę mieć zjechać równo z ziemią to chyba mogę mieć coś do tego ?
Zresztą po to jest dyskusja, żeby pospierać się o to kto ma rację ?

@DOWN
Ktoś tu mówi, że jest priorytetem ? :) Przeczytaj jeszcze raz uważnie wszystkie posty .
Zwykle dyskusja w propozycjach opiera się na osądzeniu czy pomysł jest dobry czy zły .
Tyle jesteś na forum i jeszcze tego nie wiesz ?
Ostatnio zmieniony przez Shark 12-05-2009, 15:49, w całości zmieniany 1 raz  

Jelsyn 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: voodoo child
Level: 10
Wysłany: 12-05-2009, 15:43   

Panowie i Panie, ja się z nikim nie kłócę i nie mam zamiaru się kłócić, mówię tylko, że ten pomysł nie jest żadnym priorytetem i na pewno nie wejdzie teraz, ponieważ lepiej aby Jacek pracował nad fabułą gry, a nie zajmował się pierdołami ;)

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 12-05-2009, 23:20   

kactuzz napisał/a:
Takimi pierdołami to się zajmować można jak gra jest w miarę skończona.

Nie chodzi o to kiedy propozycja ma zostać zrealizowana, tylko czy w ogóle ma zostać zrealizowana. Radzę się na tym aspekcie dyskusji skupić (i nie chodzi mi tylko o kactuzza, akurat jego cytat był pod ręką). Propozycja padła i bardzo dobrze - po to jest ten dział.

Darksteel 
Użytkownik

Wysłany: 05-06-2009, 17:12   

Pomysł się bardzo przyda ,bo nie raz spotkałem się z takim przypadkiem

Fareli 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Fareli
Level: 5
Wysłany: 05-06-2009, 17:20   

Mi pomysł się podoba, sam miałem kiedyś taką sytuację, pewien gracz napisał mi na PW o solo, a ja nie mogłem mu odpisać bo dał mnie wcześniej na listę ignorowanych i o tym zapomniał. :neutral:

Jestem za TAK :twisted:

[ Dodano: 05-06-2009, 18:21 ]
Pomogło i uprzyjemniło by to gre. :roll:

Shark 
Użytkownik

Wysłany: 05-06-2009, 23:05   

No to pozostało tylko czekanie i ew. dodanie pomysłu na listę TODO skoro się wszystkim podoba.

Bicek 
Game Master

Nick: [GM] Bicek
Level: 1
Wysłany: 08-06-2009, 02:16   

jeżeli ma się w prezentacji ze :: pw typu solo IGNOR: wiec po to ma sie prezentacje do takich typu wiadomości

Shark 
Użytkownik

Wysłany: 08-06-2009, 12:52   

Koleś, a przeczytałeś pomysł w ogóle? Tu chodzi o to, że jak kogoś dodamy do "Ignorowanych" i później do niego napiszemy (a zapomnimy, że mamy go w Ignorowanych) to pojawia nam się komunikat, że nie odp nam dopóki go nie usuniemy z listy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi