1. Dodac mozliwosc pisania do wielu czyli ptaszki przy nickach
Po co? Odpisywanie masowe, powiadamianie o rozpoczetym turnieju indywidualnym
2. Grupowanie w liscie przyjaciol
Po co? Mozliwosc grupowania przykladowo na kumpli, wrogow, kupcow, uczestnikow turnieju indywidualnego, przy opcji masowego pisania mozna by bylo zaznaczyc ptaszkiem grupe kupcow i masowo napisac ze mamy cos na sell
Dotyczace raportow:
1. Raporty podzielic na raporty turniejowe, p vs p i t vs t, teraz jest niby podzial przez oznaczenie ale trzeba sie doszukiwac w dziesiatkach walk, w zakladce turniej sa raporty turniejowe wiec po co jeszcze dawac te raporty do wiadomosci z walk,
2. Kolory wyswietlanych raportow
Wygrane raporty kolorem czcionki przykladowo niebieskim przegrane na czarno, pomoze to w wyszukiwaniu odpowiednich raportow, ogolnie w turnieju sa te ptaszki ktore pokazuja czy walka jest wygrana czy nie nie wiem jak w wiadomosciach bo nie doczytuje obrazkow, ale kolor bylby w guscie
Dotyczace walki:
1. Oduniezaleznic 1 atak od czegokolwiek na co gracz ma wplyw, wprowadzic skrypt losujacy i wyeliminowac w taki sposob gadanie od czego to zalezy badz nie, gra bedzie o wiele wtedy trudniejsza ale chyba nie chcemy z tego zrobic ogame
Dotyczace nowych turnieji
1 Wprowadzic walki rankingowe czyli turnieje w ktorych wygrywa sie ranking, oczywiscie wszystko na zasadach turnieju zwyklego ale wygrana to nie mf a ranking przykladowo na 140 lvl za 1 miejsce 900 ranku za 2 miejsce 600 i za 3 miejsce 300.
2. Pula wygranych
Pomyslalem a czemu nie zrobic puli wygranych czyli 10% zlota z kazdej wygranej w turnieju w grupie walki przekazywac do puli, w finale walczyloby sie o pule grupowa + mfy
1. Dodac mozliwosc pisania do wielu czyli ptaszki przy nickach
Spam.
Cytat:
2. Grupowanie w liscie przyjaciol
Czy mi się zdaje czy coś takiego jest na TODO? Jak nie to jestem skłonny powiedzieć TAK.
NaPatelniChomik napisał/a:
1. Raporty podzielic na raporty turniejowe, p vs p i t vs t, teraz jest niby podzial przez oznaczenie ale trzeba sie doszukiwac w dziesiatkach walk, w zakladce turniej sa raporty turniejowe wiec po co jeszcze dawac te raporty do wiadomosci z walk,
Wyszukiwarka walk jest już na TODO.
Co do drugiej części tego punktu to jestem na TAK, walki turniejowe nie powinny być zliczane w głównej zakładce z raportami.
Na termat reszy wypowiem sie potem bo nie mam czasu.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Istnieje ignor wiec nie spam a ulatwienie, nie chcesz zeby ktos pisal dajesz ignora. Po co pisac 3 razy do ludzi z druzyny zeby spotkac sie na polu o 16.00 jak mozna zaznaczyc ptaszkiem 3 osoby z listy i wyslac jedna wiadomosc multi.
Po co pisac 3 razy do ludzi z druzyny zeby spotkac sie na polu o 16.00 jak mozna zaznaczyc ptaszkiem 3 osoby z listy i wyslac jedna wiadomosc multi.
Tak, no więc ty to wykorzystasz do powiadomien, ja to wykorzystam do powiadomień a reszta graczy? Reszta tych pseudo GMów? To im tylko pomoże w kradzieży kont. Wiele jest osób które nabierają sie na pseudo-GMów ale nie zawsze ci pseudo-GMowie do nich docierają gdyż nie chce im sie wysyłać tych setek PW. Gdyby mieli taką opcję o której mówisz kradli by konta codziennie od niedoinformowanych graczy.
A co za tym idzie? W jednej chwili setki graczy rejestruje sie na forum i zaczyna zakłądać tematy: UKRADLIIIIII MIII KONTOOO! ŁAAAA! BANA MU!
Chcesz tego? Ja już wolę wysłać te 3 PW do graczy z teamu niż patrzeć na ten spam związany z kradzieżą kont...
Gdyby w MF grali normalni gracze, to ok, byłbym na tak... ale sam widzisz że sie nie da...
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Istnieje ignor wiec nie spam a ulatwienie, nie chcesz zeby ktos pisal dajesz ignora.
Przycisk Ignoruj nie ustrzeże naiwnych graczy przed oszustami. A dzięki opcji masowej korespondencji oszuści będą wysyłać wielokrotnie więcej wiadomości, tym samym łatwo zwiększając swój "zasięg".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
hmmm co do spamu to tak ... dalbym system zaproszen ktore trzeba akceptowac ? emmm nk dobra gUpie
ale wysylanie masowych wiadomosci do przyjaciol + druzyny i tyle ? jesli by doszla ta masowa wiadomosc to w jakis sposob by to ograniczylo tych spamerow ;d
reszta? mi to lotto ;D