2 ranq są ok 1- ranq ogólnej gry że tak powiem a 2-jak wiadomo PvP łatwiej je odróżnić i wiesz ile czego dostajesz a teraz za przegraną z większym lvl nie tracisz ranq
_________________ Tylko wiara was ocali przed mym mieczem
wali mnie to:) już przerwy mialem 6 miech Po banie paru kont.. Np za niewiność skasowali mi konto HUJE JEBANE Destiny slayer nick gosciu jakiś napisal sprzedam konto Destiny slayer i kurwa bana dostalem i w logach to napisane ale nie moj kurwa nick i takie kurwy bledy powtarzaja Patrz w huj osub odeszło od tej gry niby przychodzi 1 k dizennie ale to all multis są.. anie............ 30 % odchodzi przez ns 25% odchodzi przez niesłusznych gm reszta różnie
MarCin_tcz napisał/a:
Bo tak miało być poczytaj to się dowiesz...
I NIE nabijaj postów BOCIE !!
Nienabijam postow Pedale.. jak bym mial taki zamiar? to bym pisal post pod postem a po co mi tu posty i tak za to nic nie mam..
fakt sporo spoko ludzi odeszło z MFO pamiętam kilka lat temu co to była za gra ale to nie tylko przez błędy GM czy innych ludzi w końcu każdy je popełnia wielu graczy odeszło bo nie mieli czasu ja miałem cało roczną przerwę i straciłem fajne konto ale nie płacze tylko gram dalej
_________________ Tylko wiara was ocali przed mym mieczem
Ja tam myślałem nad założeniem posta O nowym Swiecie ale tamten zacznie pieprzyć ze nabijam posty ALe pomysl byl bY taki Ze nowy swiat .. Rywalizacja bez Ns ban za Nstata i żeby byla wyrownana walka że bez smsow .. na ruchy bo wiadomo znam pewną osobe której ojciec jest miliionerem i tak wyslac z 50 sms dziennie może..
no na takim poście to sporo ludzi by pisało ale bez sms nie było by kasy na utrzymanie gry więc tego nie da się wyeliminować a na NS jest jeden sprawdzony sposób szczęście i speed