Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 17-06-2009, 15:51 Zmiany turniejowe.
A więc tak: Jak każdy z was wie magowie podczas turnieju mogą uleczać się wiele razy . Oglądając finały walk turniejowych dostrzegłem że większość turniejów wygrywają właśnie magowie. Właściwie wojownik nie ma szans z magiem podczas walki bez ograniczonej ilości tur. Wojownik na wysokim lvl (powyżej 100) do dyspozyji ma jedynie mikstury życia lv 5 (czasami lv4) oraz mikstury regeneracji lv2 ( czasami lv1) - (w zależności ile dany gracz ma HP) oraz elikiry, zaś magowie nie dosyć że maja do dyzpozji te wszystkie przedmioty to mało tego mogą uleczać się jeszcze Leczeniami na różnych *. Więc propunuje, aby ograniczyć możliwośc uleczania się magów podczas turnieju do np. 16 razy. Wtedy szanse wojownika na wygranie turnieju by wzrosły. Oczywiście walki PvP oraz pojedynki pozostały by bez zmian.
Jeżeli moja propozycja według was nie ma sensu to można by wprowadzić oddzielne turnieje dla wojowników i magów. Myśle że każda z tych zmian była by skuteczna, i większość graczy by to poparło.
[/list]
Załóż sobie pierścień magi albo jakiś podobny co dodaje MP i też możesz się leczyć tak jak mag.
Co do wprowadzenia osobnych turków to zły pomysł, bo jak by wyglądało jakby walczyły ze sobą same anty-woje lub anty-madzy --' Tak to przynajmniej jest zabawa i trzeba być dobrym żeby wygrać jakiś turek ;>
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 17-06-2009, 16:10
Tak, Tylko taki piersnien nie wiele da, zeby wojownik uleczyl cale HP potrzeba jakies 500MP , a pierscienia dajacego tyle MP nie ma.
[ Dodano: 17-06-2009, 17:12 ]
oczwiscie ze musi dodawac mp, ale chodzi mi o to, aby zymniejszc mozliwosc ulecyania sie magow, a nie calkowite usuniecie mozliwosci uleczania sie leczeniem
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
A co do Wojów to woj ma krytyki a mag leczenie coś jeszcze ?.
Zresztą tak jak ktoś wspomniał wyżej mag ma MP i musi je odnawiać a woj uderza bez przerwy no chyba , że chybi ale to w 90% przypadkach mag chyba w wojownika , wiec woj nie ma wcale gorzej powiedziałbym , że to mag jest pokrzywdzony.
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O