Jak wielu zauważyło problemem tej gry jest to że większosc graczy woli grac na niskich lvlach aby miec przeciwników pvowadzic p niz wbijac levele... mam zatem propozycje jak to zmienic można by wprowadzic limit 25 walk [pomijajac atakowanie czaszek] na jeden lvl. Wtedy byla by rywalizjacja pvp ale także żeby dobic exp trzeba by bylo troche powalczyc na potworkach. Zapraszam do udziału w ankiecie
Dla mnie pomysł bez sensu 0.o przecież gracze z o kilka-kilkanaście lvl mają ochronę -_- A Ci co mają słabe staty i przegrywają cały czas to ich problem..
jesli chodzi o ochrone to nie chce nic zmieniac.
ale zauwaz ze wlasnie to jest problem bo na high levelach nie ma graczy a tak jak ktos nabije 5k ranku to mu bd szkoda postaci i bedzie bil lvl i walczyl
no tak 200 pkt... ale czy ja Ci kaze walczyc z takimi graczami? walcz z każdym 1000+ ranku to bedziesz mial 2500 na level a jak walczysz z niedoswiadczonymi i słabymi graczami to twoja strata
no no widac ze nie myslisz ;P nie bedzie wtedy rankerow i nie bedzie ludzi co maja 1000 ranku tylko od 280 mniej pozdro jak masz juz cos napisac przemysl to 2x
mam zatem propozycje jak to zmienic można by wprowadzic limit 25 walk [pomijajac atakowanie czaszek] na jeden lvl.
Hahah, już to widzę jak 280 lvl będzie miał 25 walk na level ;p
A na 5 lvl można spokojnie stoczyć 200 walk (nie wszystkie wygrane).
I co? Tak Cię boli, że mają więcej okazji do walk? Załóż konto na innym świecie.
Btw, zauważyłem, że wszystkie Twoje propozycje nawiązują do wywalenia
rankerów na low lvl. Najpierw wywalenie kaktusów, teraz mniej walk na lvl.
Nie ma bata, boli Cię to i tyle, nie usprawiedliwiaj się, że chcesz,
aby gracze "przeszli fabułę". Każdy ma swój sposób na grę, a ty chcesz
go ograniczyć...