Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:34
2 propozycje;D
Autor Wiadomość
romerozz 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: RomeroZz
Level: 123
Wysłany: 17-06-2009, 19:17   2 propozycje;D

1. globalny targ
2. wylaczenie multialarmu na sw3;p

Jurassa 
Użytkownik

Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 17-06-2009, 19:25   

1. Nie wiem co masz na myśli z tym globalnym targiem.
2. Jeżeli nie będzie multialarmu to miejsca w rankingu będą nie czyste. Każdy będzie sobie robił postacie i przekazywał rank na jedną. To by do końca zrójnowało gre na w3.

romerozz 
Użytkownik

Wysłany: 17-06-2009, 19:31   

1. ze jest jeden targ, a nie w kazdym miescie osobny
2. myslisz, ze nie przelewają o0?

Zbysiu 
Użytkownik

Nick: Zbyszek
Level: 224
Wysłany: 17-06-2009, 19:41   

romerozz napisał/a:
ze jest jeden targ, a nie w kazdym miescie osobny

brawo, milion itemów na targu, runiczny miecz w Eterni... pomyśl

romerozz napisał/a:
myslisz, ze nie przelewają o0?

skoro i tak przelewają (nie wszyscy) to po co jeszcze to pogarszac??

Obie propozycje są NIE!!!

romerozz 
Użytkownik

Wysłany: 17-06-2009, 19:50   

1.moze masz i racje, ale co do 2. sie nie zgodze. Jest to server gdzie sie nie karze za multi wiec co tam niby robi multi alarm? Jak ktos bedzie uparty to pojdzie do kumpla i stworzy se 200 postaci i przeleje, a napewno nie wszyscy.
Chodzi mi glownie o klopotliwosc przelewania kasy. Mozna ja przelac, ale taki problem, ze to bedzie 2 dni trwalo, a nie 1, wiec po co odwlekac co nieuniknione^^?

Coni
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 17-06-2009, 21:10   

romerozz napisał/a:
Chodzi mi glownie o klopotliwosc przelewania kasy. Mozna ja przelac, ale taki problem, ze to bedzie 2 dni trwalo, a nie 1, wiec po co odwlekac co nieuniknione^^?

Wedlug mnie raczej denerwuje cie to ze nie mozesz ominac tego multialarmu i przelac sobie golda jak inni?
Pomysl pod siebie na nie.

Lag 
Użytkownik

Wysłany: 17-06-2009, 21:29   

1. Sam proponowałem kiedyś coś podobnego. Z każdego miasta można widzieć jakie aukcje są wystawione w innych miastach. Co do globalnego targu wydaje mi się, że za dużo przedmiotów by się tam znalazło, a po za tym było by za latwo dostac kompletny set.
2. Przewijało się wiele razy przez forum. Kiedyś tam Tomi napisał, że w3 różni się tylko od innych tym, że niektore punkty regulaminu tam nie obowiązują, żadne inne różnice nie wchodza w grę.

Zbysiu 
Użytkownik

Nick: Zbyszek
Level: 224
Wysłany: 18-06-2009, 11:19   

Vist0 napisał/a:
Wedlug mnie raczej denerwuje cie to ze nie mozesz ominac tego multialarmu i przelac sobie golda jak inni?
Pomysl pod siebie

Dokładnie, a poza tym wyobraź sobie takie cuś: postac 1lvl pierwsze miejsce w goldzie, które ma np 5mld

Misiopysio 
Użytkownik

Level: 33
Wysłany: 18-06-2009, 11:48   

romerozz napisał/a:
. globalny targ

Moim zdaniem bez sensu, taka organizacja targów jaka jest dodaje kolorytu grze i pozwala zarobic teraz mozesz wystawiac po 3 aukcje w kazdym miescie, jak bedzie jeden targ to wystawisz tylko 3 na raz czyli sporo mniej, więc ceny pewnie wzrosną.
Podglad na wszystkie targi tez moim zdaniem bez sensu, jak ktoś się interesuje tym co jest na targach to nie ma problemu objeździc wszystkie miasta na pełnym ruchu i wrzucić ciekawe aukcje do obserwacji, a jak komuś się nie chce to juz jego sprawa, teraz gracze z nizszych leveli moga czasem kupic okazyjnie sprzet na którym mozna sporo zarobić, jak by był podglad ta możliwość by zniknęła.

pozdrawiam

FisHyy
Użytkownik

Wysłany: 18-06-2009, 11:49   

1pomysł to masakra ... =\ moze jakby było takie cos ze pokazuje wszystkie aukcje i przy aukcji np miasto eternia, wtedy licytowac mozna by bylo daną aukcje z tego miasta, w którym wystawiono przedmiot ... ale to i tak masakra i nie sądze, że to wejdzie

2pomysł hmm po co go wyłączać?? pomysł, jak ktos wcześniej wspomniał pod siebie ... nie umiesz ominąc multialarmu to nie proponuj wzniesienie jego ... =\

romerozz 
Użytkownik

Wysłany: 18-06-2009, 12:10   

ale wy tepi jestescie ;D
czytac nie umiecie? napisalem, ze mozna by go zniesc, bo i tak ludzie go omijają (w tym ja)
i wracajac to mojego postta napisalem "Jest to server gdzie sie nie karze za multi wiec co tam niby robi multi alarm?" i tego jakos nikt nie skomentowal...
nie wiem co powiedziec;D strasznie mnie dziwi wasze bezsensowne myslenie^^
sw3 jest niemodernizowany wiec niby czemu sie utrudnia przelewanie golda, jak nie jest to zakazane?

Vist0 napisał/a:
romerozz napisał/a:

Pomysl pod siebie na nie.

ty chlopie szczegolnie nie umiesz czytac. to, ze nie jestem pr0sem z neostrada nie znaczy, ze nie umiem przelewac i to napisalem.

romerozz 
Użytkownik

Wysłany: 18-06-2009, 12:17   

coraz bardziej dziwi mnie wasze(teraz twoje) myslenie. Niby jak bezsensu? Wez troche potrzasnij glowo najpierw z 5 razy przod-tyl i jescze pare na boki, poczym skoncz trzema obrotami najpierw w lewo, a pozniej w prawo i wroc:)

XGumisX 
Użytkownik

Nick: XGumisX
Level: 124
Wysłany: 18-06-2009, 15:39   

Cytat:
2. wylaczenie multialarmu na sw3;p

Jestem na NIE !!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi