jak w moich wczesniejszych postach pisalem na wyssokich levelach nie ma z kim walczyc a wiec co myslicie o granicy (120+) że od tego poziomu walki byly by tylko o złoto rank i itemki. mysle ze to by zachecilo nawet graczy na fabule bo nie tracili by expa. Oczywiscie o exp mozna by walczyc normalnie przez poje jak dotychczas. Powiedzcie co o tym sądzicie
Rozumie Cie ale zrozum ja mam aktualnie 127 lvl na s2 i od 3 dni nikt nie zgodzil sie walczyc... a mam staty na graczy i cienko mi igdzie pvm.
Więc co takiemu co gra na fabułę szkodzi zawalczyc?
XGumisX nawet w regulaminie dzialu Propozycja jest napisane wyraznie:
Kod:
Zabronione są wypowiedzi krótsze niż 5 słów. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Nie sądzę, żeby w tak krótkim zdaniu można było uzasadnić swoją wypowiedź.
A co do propozycji to nie. Za wygrana ja akurat chce dostawac doswiadczenie.
Wygrywam? Wiec nalezy mi sie cos zyskac.
XGumisX nawet w regulaminie dzialu Propozycja jest napisane wyraznie:
Kod:
Zabronione są wypowiedzi krótsze niż 5 słów. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Nie sądzę, żeby w tak krótkim zdaniu można było uzasadnić swoją wypowiedź.
A co do propozycji to nie. Za wygrana ja akurat chce dostawac doswiadczenie.
Wygrywam? Wiec nalezy mi sie cos zyskac.
Vist0 chyba nie zauwazyles ze napisalem ze ta granica jest od 120 lvla. Jak zauważyles teraz juz prawie nikt nie chce walczyc z takim lvlem na s2. od miesiąca mialem 5 walk. A ponizej tego 120 lvl exp normalnie by byl
co myslicie o granicy (120+) że od tego poziomu walki byly by tylko o złoto rank i itemki. mysle ze to by zachecilo nawet graczy na fabule bo nie tracili by expa.
Dla takich graczy istotne jest również złoto - nie tylko exp.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Co do propozycji- nie wiem czy to by dużo zmieniło, sama ochrona na salamandrii powoduje mniejszą ilość walk, ale ma to też dobra stronę- kto chce walczy, kto nie, to nie walczy. Myślę, że za dużo by to nie zmieniło.