Nie wiem czy komuś z was już się to zdarzyło, mianowicie chodzi o drop z bossów a raczej jego brak.
Chodzi mi o wprowadzenie 100% dropa z bossów które mają ich kilka i/lub które są obowiązkowe. Sądzę że nie należy do najmilszych po pokonaniu np. Minotaura - brak dropu, zwłaszcza że czy chcemy czy nie musimy go ubić by iść dalej z fabułą.
Ostatnio zmieniony przez Cannot 13-06-2009, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
W obecnej chwili każdy ma takie same szanse (jak mniemam) na konkretny drop, obojętnie czy gra PvP czy na bossy. Po zmianie ci pierwsi nadal by mieli takie same szanse na drop, a bossowcy mieli by nieco większe szanse za to że się starają.
Chyba nikt tutaj nie traci... No ale zawsze będzie ktoś kto będzie się spierał o te parę %.
Skoro liczycie na szczęście to zostaje przy pierwszym pomyśle..
Shark napisał/a:
Nie tak źle, gorzej jakbyś się wybrał na nieprzymusowego bossa i nic nie dostał ;>
Tyle że brak dropu z obowiązkowego bossa (uważanego za pewność) frustruje bardziej niż drop z hydry czy banity (który mało kto dostaje). Zawsze by oszczędziło niektórym nerwów.
Skoro liczycie na szczęście to zostaje przy pierwszym pomyśle..
Shark napisał/a:
Nie tak źle, gorzej jakbyś się wybrał na nieprzymusowego bossa i nic nie dostał ;>
Tyle że brak dropu z obowiązkowego bossa (uważanego za pewność) frustruje bardziej niż drop z hydry czy banity (który mało kto dostaje). Zawsze by oszczędziło niektórym nerwów.
Sorki ,nie zgodzę się...Po 1. drop (raczej jego brak) z bossów nieobowiązkowych jest dużo bardziej denerwujący ,a po 2. drop z hydry i banity wcale nie jest rzadki ;P rzadki to pierścień jednorożca, [...] i to by było tyle :P Losowość jest lepsza ;)
Sorki ,nie zgodzę się...Po 1. drop (raczej jego brak) z bossów nieobowiązkowych jest dużo bardziej denerwujący ,a po 2. drop z hydry i banity wcale nie jest rzadki ;P rzadki to pierścień jednorożca, [...] i to by było tyle Losowość jest lepsza
Wg. mnie mimo wszystko powinno na 100% coś wypadać z bossów obowiązkowych, ale to ja i moje zdanie...
Mi się podoba pomysł bo mi z duchów dropneły 2 elixiry a kumplowi (really) dropła różdżka zła
Lajf is brutal Mi sie nic nie dropnelo z duchow a kumplowi 4 eliksiry .
Co z tego? Trzeba grac nadal a nie uzalac sie nad tym co sie stalo.
Moze przy nastepnym bosie Tobie sie cos dropnie a kumplowi nic.
Jest dobrze, ze to zalezy od szczescia.