To jest przykład to o co mi chodzi. Powiedzmy ktoś zdobył medal i po jakimś czasie on mu zniknie i ten medal co zdobył zapisze się w logach jaki jeden zdobyty medal. A jak zdobędzie dwa to dwa zdobyte medale z osobnej dziedziny.
_________________ Zawsze jestem i byłem sobą .....
Była juz kiedyś taka propozycja.
Mi się podoba, ale żeby nie było w profilu tylko w logach.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
propozycja dobra lecz niech wejdzie dopiero w mf3.
Bo wyobrazacie sobie szukanie kolesia ktory w 2006r. dostał medal rank/24h?
bo mi dosyc ciezko to sobie wyobrazic.
Jak już by miało to wejść to medale byłyby naliczane od momentu kiedy dana "nowość" weszłaby do gry .
Widze ze ty masz 223 lvl. Wątpie ze na tym lvlu jeszcze uda ci sie wbic medal rank/24h. To jeszcze zmniejszy oplacalnosc grania na wysokich lvlach tak jak ranking pvp
Widze ze ty masz 223 lvl. Wątpie ze na tym lvlu jeszcze uda ci sie wbic medal rank/24h. To jeszcze zmniejszy oplacalnosc grania na wysokich lvlach tak jak ranking pvp
Już 224 .
A co do medalu to da się wbić ale to raczej tylko i wyłącznie poprzez turniej i wygraną z graczem co posiada ok. 15k ranka.
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
Dobry pomysł.Jurassa, a jak medala będziesz miał na małym lvlu to chyba się będziesz chciał pochwalić.D_R_CZAPEK, i jeszcze żeby lvl na ktorym go się zdobylo byl napisany.
Albo dodać nową zakładkę w logach Osiągnięcia i tak żeby zachowywało się że np. 1 miejsce w PVP albo 25 w złocie itd najlepsze pozycje poprostu w danej kategorii
Mi się pomysł podoba, zwykła zakładka w logach wystarczy.
Lyniu7 napisał/a:
Albo dodać nową zakładkę w logach Osiągnięcia i tak żeby zachowywało się że np. 1 miejsce w PVP albo 25 w złocie itd najlepsze pozycje poprostu w danej kategorii
Lub dodać opcję. Jak jesteśmy min. top100 w jakiejś, hmm, dziedzinie (?)
to jest opcja aby to się zapisało w logach, my możemy wybrać ;p