O ile wiem opcja cenzury jest w phpBB by Przemo bez zadnych pluginów, zgadza się Adi?
Przecież pisałem, że jest i że cenzurowane są reflinki. Cenzurowane były również bluzgi, ale uznałem, że nie ma to sensu i wywaliłem te słowa z cenzora. Są jeszcze jakieś niejasności? ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
som som bo Wy mowicie o czym innym a ja o czym innym :F
siedzi ktos z Was na wykopie? tak jest opcja wlacz/wylacz cenzure co jest niesamowicie genialne..
jak kto kurczaczki woli nosz..
mniej wiecej tak ze iz az tam w komentarzac , bo tylko tam mozna pisac normalnie , mozna sobie klnac do woli , a w profilu jest taki maly ptaszek dzieki ktoremu mozna to wlacz badz wylaczyc ta ze wstretna cenzure ktorej tak bardzo nienawidze i o to mnie smgia. wulgaryzmy sa poprostu nie wiem czy gwiazdkowane czy jakos inaczej filtrowane.
czasem ciezko wyrazic emocje ktora nam towarzysza w tak dlugiej drodze oraz przy tak wysokim iq dzisiejszych dzieci orange i dziadkow neo , a tak moglbym sobie spokojnie palnac jedno proste o zakret...