Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 18-06-2009, 18:21
Nie koniecznie Sowy muszą byc drugim bossem. Może być nim Leech King, a mianowicie jak ktos chce może nabić pod langeburg jakies 15lvl iść na Leecha, a potem na swowy (W takim przypadkiem sowy będą trzecim bossem)
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
A się sowy czepili ^^ Dajcie jej spokój, ona tak naprawdę niczym nie wyróżnia się od innych mobków w tej grze ;P Jakbym miał się czegoś czepić to zacząłbym od tego że już w pierwszym mieście miecz oburęczny jest znacznie słabszy od noża, nie wspominając już o jego następcach czyli tasaku i maczudze Ale widzicie ta gra nazywa się "My Fantasy", a to dlatego że wszystko co tutaj jest jest bajkową wyobraźnią Twórców, więc nie można patrzeć przez pryzmaty innych światów fantasy czy gier tylko trzeba ją zaakceptować taką jaką jest
Ale jak by dorobić jakąś historyjkę... Np, że kiedyś w podziemiach Langa żył okrutny nekromanta który experymentował na ludziach i zwierzętach... Pewnego razu stworzył Krwiożercze puchacze, które wymknęły mu się spod kontroli, zabiły go, rozwaliły podziemia i zamieszkały w lesie za Langiem... I tam poluja na nieostrożnych wędrowców... Coś w tym stylu żeby jakiś kolo w karczmie opowiedział... I żeby tą nazwę sowy zmienić i był by git...
_________________ Ciemność jest kluczem, zmierzch przewodnikiem
Przecież żartuję... Nawet na to uwagi nie zwróciłem tylko grałem i tyle... Ale skoro już ludzie poruszają tą kwestię i mówią o magicznych sowach i jakiś tam puchaczach to można się pośmiać co nie?
_________________ Ciemność jest kluczem, zmierzch przewodnikiem
Nie zwalaj winy na mangę, bo maniacy na ciebie zapolują(ja akurat maniakiem nie jestem).
Nie widzę problemu z tymi sowami. To my-fantasy, w tym świecie są widocznie gigantyczne sowy, wywołujące potężne wichury skrzydłami(czyli czar wiatr) i jest k.
a moze przestaniecie zasmiecac forum takimi pomyslami, ktore w zycie nie wejda? co wam sowki przeszkadzaja? Watpie, zeby Jacek robil up, zeby zmienic "Sowa", na "Drapieżna sowa"
Żal Temat ... W Ballis Są Ważki i o wiele silniejsze niz Zombi .
To tez Dla Was Dziwne?
TAKA GRA
Dobrze powiedziane dużo jest dziwnych sprzecznych z realią questów i potworów..... ale w końcu to świat fantasy i jest to tak jak sobie autor tej gry wymyślił