Po prostu musisz mieć iloraz inteligencji równy szczotce to zębów, to wszystko.
Ten warunek jest spełniony.
Pozostaje tylko podczas walki z Mistrzem Solidiusem znaleźć jeden piksel, który się lekko wyróżnia od pozostałych. Po jego naciśnięciu wyskakuje Łyżeczka Solidiusa (ostatnio znalazłem kompot Solidiusa).
Jakoś tak to było chyba, nie? Jeżeli coś bym źle napisał, to proszę mnie poprawić - już dawno temu znalazłem tą Łyżeczkę.
Hmm...z tego wynika, że i Ty spełniłeś ten warunek
_________________ Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die.
Ostatnio zmieniony przez greensand 30-06-2009, 12:57, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Welcome to a world where the air I breathe is mine
Nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die.
Bo są zajeci? I nie wierzysz gejmowi jakim jest Pit?
Jaki znowu fotomontaż? Pit sam się przyznał ze nie umie zrobić fotomontazu filmu.. więc o co chodzi?
Z setem Solidiusa jest łatwiej grać po prostu
Ps. Jest słoik? Bo nie pamiętam a n ei chce mi się logować..
1 . tylko pit i kilka innycj osób to znalazło żadna inna osoba również zaufana nie potwierdziła tego
2. Nie chce mi się wierzyć że admin czy tomi nie może wejść na 3 sekundy do tematu i napisac czy to prawda czy fałsz
3. Pit się przyznał że nie umie robić fotomontażu .....hahahah a ja się przyznaje ze jestem księdzem
4." Wiec oco chodzi ?? ".........chodzi oto że nakręcacie jedna wielką ściemę
3. Pit się przyznał że nie umie robić fotomontażu .....hahahah a ja się przyznaje ze jestem księdzem
Hmm... No to albo jesteś księdzem, albo bezpodstawnie podważasz moją wiarygodność i śmiesz zarzucać mi kłamstwo. Bardzo nieładnie.
Film został nagrany za pomocą jakiegoś typowego programu nagrywającego pulpity i jedyną modyfikacją, jaką na nim wykonałem przed umieszczeniem na Youtube była zwykła konwersja z formatu Theora (w którym był nagrywany) na jakiś format akceptowany przez YT (nie pamiętam jaki, ale prawdopodobnie AVI albo MPEG). Co do fotomontaży to jedynym moim programem, który by się do tego nadawał jest GIMP i myślę, że byłoby to bardzo pracochłonne, ale w sumie to nie wiem, bo nigdy czegoś takiego nie robiłem.
Dajcie im spokój, i tak nawet gdybyś im pokazał na swoim kompie w swoim domu by ci nie uwierzyli bo masz sfejkowanego kompa ; D Niech nie znają tajemnicy tego setu i basta.
Btw. W ramach wczorajszego powrotu na Świat pierwszy odkryłem w końcu te podziemia ; D Niestety była tylko gitara.