Pojawiło się już wiele takich temtów ,ale za dużo czytania i niewiem czy ktoś już to proponował. Otóż chodzi mi o wymagania na konkretne bronie, np. broń na 50lv wymaga 70 siły ,na 100 120 itd.
Czekam na odpowiedzi
A to niby dlaczego? Mam pkt w magii, ale walę fizykiem, bo mam taki kaprys.
A co się stanie jak skończy mi się mana? Dalej będę walił z magii czy po prostu z niczego?
Topic
Jest to pewny rodzaj narzucania statystyk, aby mieć broń muszę tyle i tyle wpakować
w siłę, nie mogę rozkładać normalnie jeśli chcę być dobry. Na koniec konców
będzie tak, że wszyscy porobią anty, bo powyliczają sobie ile ktoś ma tej siły na 50 lvl.
A to niby dlaczego? Mam pkt w magii, ale walę fizykiem, bo mam taki kaprys.
A co się stanie jak skończy mi się mana? Dalej będę walił z magii czy po prostu z niczego?
z niczego... przeciez jak mozesz atakować fizycznie rożdzką...? musisz zadbać zeby Ci nie zabrakło tej many
A jesli masz pkt w magii a walisz fizykiem to znaczy ze jestes dzieckiem ktore nie umie wygrac sprawiedliwie walki wiec oszukuje
a co do tematu shiro to sądze że to zly pomysl niektorzy maja taktyke z mała iloscia siły i moglo by im jej nie wystarczyc żeby zalozyc bron na dany lvl
A jesli masz pkt w magii a walisz fizykiem to znaczy ze jestes dzieckiem ktore nie umie wygrac sprawiedliwie walki wiec oszukuje
Aż tak Cię boli, że byle dziecko z Tobą wygra?
Mellord napisał/a:
z niczego... przeciez jak mozesz atakować fizycznie rożdzką...? musisz zadbać zeby Ci nie zabrakło tej many
Przepraszam, a co to za problem? Zauważyłeś, że różdżka ma obrażenia?
Mam trochę pkt w magii, 50. W siłę wpakowałem 100. Zabronisz mi?
Narzucasz mi styl rozdawania statystyk? Ubieram laske, gem 4* i po sprawie.
Mimo, że mam tyle siły. A pomysł, żeby woj nie mógł założyć broni dla maga
i odwrotnie już był i nie przeszedł.
Też jestem na nie i tak, jak poprzednicy myślę, że to narzuciłoby wielu osobom, ile pakować w siłę i nie byłoby takiej dowolności statystyk, jak teraz jest
P.S Kozak, źle trafiłeś- nie ten temat.
_________________ Od dnia 8.07.2009 nie będzie mnie na forum przez 2 tygodnie z powodu obozu. Mogę się pojawić 18, 19 a w ostateczności 20.
ja również jestem na NIE bo np. ktos moze miec staty na bossy i co wtedy bedzie walil bronia na 20 lvl ? tylko dlatego ze cche na niskim lvl pokonac bossy ?
po przeczytaniu głownego posta zmuszony jestem powiedziec NIE!!!!!!
Jak chcesz grac np antymagiem i denerwuje cie ze dostaniesz w leb z fizyka to twoj problem. to jest poprostu luka w twoich statach a ten ktos sprytnie ja wykrozystał. kazdy gra jak chce i to sie nie zmieni!!!
Dla mnie jest to glupie... jestem na nie poniewaz kazdy by mial tyle samo sily badz magi, po co?? sam bede decydowal ile mam dac w sile badz magie...gra stala by sie nudna