mianowiecie ja mam taki pomysl ze mozna by wprowadzic cos takiego ze np pod nickiem gracza
mieli bysmy taki maly napis np ostatnia walka i
po przez klikniecie na ten raport mogli bysmy zobaczyc jego ostatnia walke z graczem )
moze nie dokonca jasno to napisalam ale razie nie jasnosci dokladniej wytlumacze ale mysle ze kazdy powinien skumac o co chodzi )
_________________ To Moja Walka!! Moje Zycie!!
Nigdy na Dnie!! Zawsze Na Szczycie!!
Wlasnie. NIe mowie tu o anty, chociaz glownie oni. Sa hybrydy, ktore chca po prostu ukryc swoje staty, raporty+dowiedzenie sie info=spora przewaga w walce;)
wiec musimy sie zastaniowic nad czyms takim co zainspiruje wszystkich graczy do powrotu
_________________ To Moja Walka!! Moje Zycie!!
Nigdy na Dnie!! Zawsze Na Szczycie!!
Ta, moze w profilu bedzie jeszcze opcja dawania prezentow/kwiatow? Zrobmy nasza klase2! Moze komentarze pod avkiem/preza? Moze znajomi, widoczni dla innych? Jezus maria, ojcze nasz...
DuSzYcZQa napisał/a:
musimy sie zastaniowic nad czyms takim co zainspiruje wszystkich graczy do powrotu
To sie zastanawiaj dalej, takie cos NA PEWNO nie zacheci weteranow do powrotu.
Ja mysle, ze zacheciloby ich glownie old, uptade, no i moze ewentualnie nowy system walk...
Widać że nie jestes nastawiony rozwojowo ...Trzeba grac graczą wybór i uruchomić im masę równych funkcji jak chcą deawac prezenty niech dają ty nie musisz ...jak chcą miec podpisy pod avkami niech maja ty nie musisz i ja nie muszę....jak chcą mieć konta wyglądajace jak cukiereczki niech mają ......
ALE TY NIE MUSISZ MIEĆ WYSTARCZY ŻE BEDZIE PEŁNO OPCJI I KAŻDA ZNICH EDZIE MOŻNA WYŁĄCZYC ....i każdy konto bedzie se robił tak jak bedzie chciał
[ Dodano: 09-07-2009, 21:52 ]
DuSzYcZQa napisał/a:
dokladnie . mogli by wprowadzic walki bez ograniczenia tor co prawda nie bylo by remisow ale w tedy bylo by albo win albo lose i to ciekawie by bylo
juz chyba większej głupoty palnąć nie mogłeś :]
_________________ این پرانا بیوکوف ہے ، اور جو کچھ قانون سازی کے حامی.
To se rob.
To jest gra, nie kolejny portal spolecznosciowy.
Poczytaj komentarze co do NK. Najpiew wielu, naprawde wielu bylo bardzo mile zaskoczonych tym portalem, wielu z niego korzystalo-chcialo nawiazac kontakt z dawnymi znajomymi. A teraz co? Prezenty, kwiaty, profile fikcyjne. I co sie dzieje? Sto milionow kont dodzi, majkela dzeksona i kij go wie kogo jeszcze, dla mnie NK upada... Same emo, trolle i inne pokemony.
Wracajac do tematu: jestem nastawiony na rozwoj gry, jednak nie kazda propozycja powinna wejsc...