Profesja: Wojownik
Nick: NsMfo Counter
Level: 94
Świat: 3
Wysłany: 11-07-2009, 13:02 Więcej bossów na Lov LvL
Nie wiem jak was ale mnie denerwuje mała ilość bossów na lvl 3-7 bo w tym przedziale są tylko 2 bossy które uda się pokonać...
Mój pomysł na bossów[nie podam nazwy narazie bo musiał bym pomyśleć:) ] :
- Ilość HP : 2,6k , typ ataku Magiczny MP około 400.:] Gem Ziemia ** , najlepiej by było jakby w Karczmie ktoś o nim powiedział jakieś złe słowa i żebyśmy go pokonali żeby odszedł drop - mikstura życia lv 1 x 50/ Cisowa różdżka.
- Ilość HP : 1,5k [2 bossów coś jak sowy;] ] atak fizyczny - drop - Tasak / Gem szczęścia *.
-Ilość HP : 4k , atak Magiczny gem wiatr**/lód*** [atakowanie przemienne] drop - Gem wiatr ** / Maczuga.
to tyle. Mówcie co o tym sądzicie :]
_________________ Ej ! tak ty =] masz jeszcze gówno na wardze
Chcesz więcej bossów - wbijaj lvl.
Ja np. mam 139 lvl, a pokonałem 65/66 bossów (nie wiem czy dobrze policzyłem).
To daje gdzieś 1 bossa co 2-3 lvl. Tak mało ich? A trzeba dodać do tego,
że mam jeszcze przed sobą Jednorożca, Mimica i Złośliwego Dźina & 2 Ogniki.
Aha, no i nie pokonałem Strażników Więzienia. No, trochę ich dużo ;p
Przyznam szczerze, że ten temat wygląda mi na koncert życzeń niezadowolonego gracza, który narzeka zanim zobaczy co jest dalej. Co jak co ale w MF bossów jest wiele, więc jeżeli mówisz, że jest ich za mało to świadczy to o tym jak mało znasz tę grę. Poza tym takie bossy na low lvl to bardzo ale to bardzo nierozważne rozwiązanie. Zakładając, że byłoby ich choćby o kilka więcej, gra na low lvl stałaby się nie wyważona, bo za każdego bossa dostawałbyś prawie natychmiast kolejny poziom
Nie wiem jak was ale mnie denerwuje mała ilość bossów na lvl 3-7 bo w tym przedziale są tylko 2 bossy które uda się pokonać...
Zauważ, że 7 poziom zdobywa się o ile dobrze pamiętam gdzieś w drugim (albo nawet pierwszym) dniu grania. Nie ma potrzeby dawania więcej bossów na te poziomy. Na późniejszych będziesz musiał nabijać expa przez kilka(naście?) dni, żeby zawalczyć z jakimś nowym bossem.