Propozycja dotyczy zamykania tematów przez osoby, które je utworzyły.
Tzn. przypuśćmy, że założyłem temat, wszystko zostało mi wyjaśnione, w związku z tym, żeby wyeliminować ewentualny spam, chciałbym własnoręcznie zamknąć temat.
I tu pojawia się problem;
Czy można coś takiego w opcjach forum ustawić?
Myślę, że w jakimś małym stopniu ograniczyłoby to pracę moderatorom
Hmm mysle, ze na forum przema mozna byloby znalesc taki plugin. Ale po co? Czasem ktos chce cos dodac... Z drugiej strony, rzekomo to moderator w wiekszosci przypadkow decyduje czy zamknac temat czy nie.
Właśnie dla uniknięcia takiego dopisywania byłaby ta opcja
Ale czasami autor sie czegos dowie, a ktos moze dodac cos ciekawego na temat, jakas ciekawostke... Ewentualnie ktos moze zadac podobne pytanie, bo niektorzy nie chca zakladac nowych tematow.
No nie wiem, są ciekawsze rzeczy do wgrania, jak już by się udało namówić tomiego/jacka ; > Poza tym.. no nie wiem czy istnieje taki mod do przema.. bynajmniej z takim się nie spotkałem nigdy
Kontaktowałem się z adminem w tej sprawie w ubiegłym tygodniu, nie zanosi się na zmianę skryptu z dwóch powodów...
Powód 1.
Admin nie widzi powodu do zmuszania użytkowników uczenia się nowego skryptu.
Powód 2.
Admin nie widzi sensu zmieniać czegoś co "działa".
Póki co nikt nie mówi (MichuLa nie słuchaj ; P) o zmianie skryptu.
A co do "działa", to przydałoby się zaktualizować Przema do najnowszej wersji - eliminuje kilka bugów, a przy okazji daje parę pierdółek, z których można by skorzystać (np. opcje dot. ograniczenia podpisów użytkowników). Wspominałem o tym Tomiemu wielokrotnie, ale niespecjalnie chce mu się przy tym grzebać.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
"Póki co nikt nie mówi (MichuLa nie słuchaj ; P) o zmianie skryptu.
A co do "działa", to przydałoby się zaktualizować Przema do najnowszej wersji - eliminuje kilka bugów, a przy okazji daje parę pierdółek, z których można by skorzystać (np. opcje dot. ograniczenia podpisów użytkowników). Wspominałem o tym Tomiemu wielokrotnie, ale niespecjalnie chce mu się przy tym grzebać."
FAIL!!
przecież o to mi właśnie chodzi, o nowszą wersję, dyskusja na ten temat przecież była jakiś czas temu