Profesja: Wojownik
Nick: FeNoMeN
Level: 50
Wysłany: 01-07-2009, 21:03
Dobra opcja na nową fabułę...
...może za 10 lat
Faktycznie Bossów od licha...
...nie sądzę jednak żeby to przeszło...
to byłby jeden wielki Quest .. lepszą opcją byłoby wcielenie tego "obszernego" zadania w fabułę zaczynającą się na początku gry...
juz wieksza szansa, ze wprowadza tak, ze wyslannicy znikaja.
btw przeczytalem wszystko (poza tymi opisami wyslannikow 5-15, bo praktycznie tylko cyfewrki sie roznia:P)
Pomysł fajny, tylko z tymi procentami :] według mnei to za duzo.
Bo jesli nawet da sie 1% pojawienia a jak postac juz na 1lv ma 100 ruchów ?
no to przeciez gwarantowane zę mu wyskoczy według mnie musiało by to być tak że trzeba by sie było trochu postarać zeby te bossy wyskoczyły.
Oczywiście na tak
Hmm ... Według mnie to bardzo dobry pomysł, ale JEŻELI JUŻ ktoś z "grubych ryb" zainteresowałby się tym, powinien stworzyć jakąś inną wersję My-Fantasy.
Powód? Dla mnie to jest tak samo obszerny wątek jak gonitwa za bratem, Natiusem i nie należy dawać za dużo grzybów w jeden barszcz
_________________ Od dnia 8.07.2009 nie będzie mnie na forum przez 2 tygodnie z powodu obozu. Mogę się pojawić 18, 19 a w ostateczności 20.
Kolejny już dobry pomysł autora
Zdecydowanie pochłonęłoby za dużo roboty, w MFO2 nie liczmy na to, ale pomysł do zrealizowania w MFO3
Wątki poboczne mile widziane
przeczytałem całe i:
- pomysł fajny no ale czy zostanie wprowadzony
- jeżeli tak to zakładam że będzie dosyć dużo poprawek co do zdobywania expa z tych bossów (na 100 lv 100k expa to praktycznie jest troche mało)
- jeżeli nie to co urozmaici fabułę jak nie tak świetny pomysł
przeczytałem to wszystko,och było ciężko i uważam ,że jest to dobry pomysł
jednakże raczej wątpię by Admin wprowadził coś takiego do mfo2.!
nawet jeśli to wrowadzi to do mfo3
ale przydałoby się takie urozmaicenie
oczywiście jestem na tak
_________________ Areen to menda.!
na miejscu jego psa narobiłbym mu w pokoju.!
teraz mogę dostać bana...-.-