Btw, do tego tematu przydałby się Wariacik, bo
on miał sporo pomysłów z nowym komendami do
inteligencji. Tylko jemu ostatnio bez kitu odbiło ;/
Spróbuje go sprowadzić do tego tematu
Pomysł całkiem niezły ale faktycznie magowie mieliby się za dobrze ; ] Więc możnaby zrobić razem z tym "dobitkę" dla woja (czyli jak było mówione np. przeciwnik <30%hp - atak fizyczny) wtedy by się to wyrównało, prynajmniej po części ; ]
Więc możnaby zrobić razem z tym "dobitkę" dla woja (czyli jak było mówione np. przeciwnik <30%hp - atak fizyczny) wtedy by się to wyrównało, prynajmniej po części ; ]
A gdyby przeciwnik miał więcej niż 50% to co wtedy?
Chodziło mi o cos takiego:
Jeśli przeciwnik %hp [tu ustawiasz] użyj atak fizyczny...
przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje
przeciez to jest... w inteligencji ustawiasz przy leczeniu Twoj przeciwnik >50%hp uzyj leczenie 1. czyli jak bedzie mial ponizej to nie uzyje tylko zaatakuje
No to wtedy bedzie ci się gościu leczył jak przeciwnik będzie miał +50% HP
twój przeciwnik ma procent HP <= 35
użyj : skóra dzika (oczywiście jeżeli jej nie mamy)
ja z tego korzystam i powiem że dobrze się bije na tym
Dziwne przecież jak nie masz odpowiedniego przedmiotu to nie możesz ustawić używania go w inteligencji.A jeśli ustawisz go w inteligencji a potem go sprzedasz to zostaje puste pole : /
Dziwne przecież jak nie masz odpowiedniego przedmiotu to nie możesz ustawić używania go w inteligencji.A jeśli ustawisz go w inteligencji a potem go sprzedasz to zostaje puste pole : /
właśnie że nie.
można dokupić skóry dzika i będzie ich używać w walce a skoro ich nie masz to będzie bił
proste a dla mnie efektywne
UWAGA!!! Jeżeli będzie ktoś korzystał z mojego przykładu, należy pamiętać by to polecenie ustawić jako PIERWSZE!!!
Ostatnio zmieniony przez BarylkaSnK 19-07-2009, 12:12, w całości zmieniany 1 raz
No to wtedy bedzie ci się gościu leczył jak przeciwnik będzie miał +50% HP
no wlasnie;p. I o to wam chyba chodzi, nie ? Leczysz sie, a jak trafi sie okazja, ze przeciwnik ma ponizej polowy hp to attakujesz