Nie byłem pewien do czego lepiej ten temat pasuje - błędy, czy propozycje - Wybrałem propozycje
Ja się czasami loguję z przerwami, powiedzmy robię sobie miesiąc przerwy od gry - wracam i boom jestem w DILI i muszę tracić kolejny milion na ten ekghm "denerwujący" statek + masę ruchów na dojechanie z eternii do folhord..
Po prostu chciałbym aby admin coś z tym zrobił ... żeby nie wywalało nas po dłuższej nieaktywności do Dili.
Nie chce tu widzieć wypowiedzi typu "Loguj się częściej", "To nie graj w ogóle", "Po co to? Jest dobrze jak jest" itd. itp. etc. etc. ...
Lange to nie argument.. Mi chodzi o to, że trzeba specjalnie tracić 1kk aby wrócić do Ballis... To niech chociaż pojawi się wreszcie opcja kupna statku >.< problem zniknie... albo zrobić coś, żeby cofanie nie dotyczyło salamandrii.. Lub może żeby wywalało na molo obok ballis, zamiast do dilii, dla tych co nie byli aktywni będąc w ballis.
Skoro panuje nadmiar złota w grze, to zezwólcie na przekazywanie ; > Bo ja na ten przykład nigdy w życiu nie miałem nadmiaru w tej grze ... już raczej braki