Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Hah, niedawno Tomi mówił, że planowane są jeszcze 2 większe update'y,
a teraz mówią, że tylko jeden ;> Nie no, w takim razie szykujcie się
na to, że w tej wersji nie zobaczycie update'a już nigdy
Hah, niedawno Tomi mówił, że planowane są jeszcze 2 większe update'y,
a teraz mówią, że tylko jeden ;>
Było mówione o najprawdopodobniej dwóch kolejnych aktualizacjach obecnej wersji.
Tomi napisał/a:
W międzyczasie będzie wprowadzony update do obecnej wersji - kiedy dokładnie? Nie wiem, ale prace nad nim powinny niedługo ruszyć. W każdym razie będzie to prawdopodobnie ostatni update do obecnej wersji gry, który zakończy fabułę.
To co napisał Tomi nie wyklucza tego co zostało napisane wcześniej.
Shark napisał/a:
Nie no, w takim razie szykujcie się
na to, że w tej wersji nie zobaczycie update'a już nigdy
Fabuła zostanie zamknięta w tej wersji gry. Na pewno.
To czy druga aktualizacja będzie miała miejsce jest zależne od tego jakie opóźnienia zaliczy premiera MFO3.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
w sumie premiera mf3 oznacza niezły zarobek dla @-nów, tysiące smsow wysłanych z komórek rodziców
a co do obecnej wersji gry to po co wam te upy? 300 lvl chcecie wbić szybciej? ;X na co wam on skoro wyjdzie nowa wersja.
Do wyjścia nowej wersji jeszcze trochę czas zostało a up'y są po to żeby HL-e nie narzekali na brak zajęcia.No i jeszcze wypadało by wreszcie zakończyć "niekończącą się opowieść" z ratowaniem natiusa
A więc prawdopodobnie nie będzie już update w tej wersji gry ;>
Będzie, nie będzie.. czy to ważne? Nikt nie wie tego, możemy zgadywać ale nie bedzie miało to wiekszego sensu.
Liczy sie tylko to że wogóle trwają prace nad MFO3
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
No to skoro nie obchodzi Cię czy będzie czy nie będzie, to po co ten bulwers ?
A to, że prace nad Mfo3 trwają to jest wiadome od dawna, Tomi często o tym wspominał.
Można zamknąć, panowie moderatorzy?
I co z tego MFO3 to MFO3 a nie MFO2 tu zakończysz gre a tam zaczniesz to tak jak by grać w 2 różne gry...Postaci Ci nie przeniosą...Będzie "stała" bez użytku...
Wszystko bezsensu , dajcie możliwość sprzedania postaci z MFO2 wtedy każdy gracz będzie usatysfakcjonowany
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
Dać możliwość sprzedania czegoś, co nie należy do graczy? Niezbyt to sensowne, nie uważasz?
No jak nie należy? Mam swój login i hasło i to ja od samego początku kieruje moją postacią.
Widać ogromną rękę Jacka w doskonaleniu mojego maga ;>
Pitazboras napisał/a:
MarCin_tcz napisał/a:
Postaci Ci nie przeniosą...
Nie byłbym taki pewien.
Taa, to będzie strasznie sensowne, grać na 300 lvl.
Przecież tak to się przejdzie całą fabułę w 3-4 dni,
a inni będą się męczyć z rok-dwa. Gdzie tu sens?
No jak nie należy? Mam swój login i hasło i to ja od samego początku kieruje moją postacią.
Jak tylko Jacek będzie chciał, to dwa kliki w bazie danych i nie masz ani loginu, ani hasła, już o postaci nie wspominając. I to całkowicie legalnie - konto formalnie nie należy do Ciebie, tylko do niego. Sorry...