Bardzo denerwujące jest kto wpisujemy do szukajki w mfo graczy i wyswietla ze gracze sa online nawet 5 minut po wylogowaniu. Więc jestem za tym by od razy po kliknięciu wyloguj status zmienial sie na offline. Zmianie powinna także ulec dostepnosc przyjaciół [bialy kolor nicka]
ponieważ on także jest niestabilny i jeszcze gorzej odwzorowuje online lub offline w profilu...
Mała korekta a znacznie ulatwi życie
Czekam na wasze komentarze
Jak na mnie to właśnie tak jest to obecnie ustawione - tylko, że serwer powoli reaguje na zmiany aktywności graczy - wielu graczy też nie używa guzika "wyloguj" - i wtedy serwer ze zmianą statusu czeka do końca sesji (poprawcie mnie jeśli się mylę)
Nie potrzebny dodatek, którego jedyną zaletą byłoby umożliwienie szybkiego schowania się do miasta przez rankerów trzęsących portkami gdy pojawi się ktoś, kto może ich pokonać ^^
Ludzie, bez przesady parę sekund (minut?) Was nie zbawi. Moim zdaniem jest dobrze jak jest, a jeśli zaczniemy się czepiać szczegółów to nic dobrego z tego nie wyjdzie...
Skailer, proszę... pomyśl.
Opcja offline/online jest zrobiona dobrze,
tyle, że serwer nie wyrabia. A często osoby wychodzą bez
wylogowania się, więc dopiero koniec sesji pokazuje czy są online/offline.
Ta propozycja jest nieprzemyślana.
Skailer napisał/a:
Bez szczegółów nie było by całości To tak jakby zrobić skórkę forum, ale zapomnieć o wprowadzeniu całej reszty >.<
Szczegół to to avatar Całość to możliwość napisania posta/działy/logowanie sie
Shark, to trzeba poprawić jego wydajność np: wprowadzić tą opcje w zamian za Statystyki zabić graczy i potworków (o tą tabelke w profilu chodzi)
To graczom może się przydać, nie tylko mnie, chodzi o całą społeczność MFO.
A takie dane jak zabicia można zobaczyć na następny dzień (przecież komu to się przydaje, chyba czubom co myślą że jak ich nikt nie zabił a oni po 200 to szpan )
Shark, to trzeba poprawić jego wydajność np: wprowadzić tą opcje w zamian za Statystyki zabić graczy i potworków (o tą tabelke w profilu chodzi)
Podkręcenie wydajności to nowa opcja? Nie wiedziałem...
To nie będzie wprowadzone "w zamian". To i tak jest już
dość mocno podkręcone, a jeśli chcesz, żeby chodziło to wydajniej
to może złożysz się z Jackiem na nowy, droższy, znacznie wydajniejszy
serwer, bo Cię veji ubija? Oj, oj.