Po co się zastanawiać nad ulepszaniem tej prymitywnej gry skoro i tak, praktycznie żadne ulepszenie nie wejdzie...
Ja dałem kilka propozycji, które naprawde ulepszyły by grę było po 80% osób na TAK i nic
W dodatku i tak coraz mniej osób gra a jak admin i dzieci mfo co siedzą w tej grze po 8 godzin dziennie liczą we wrześniu, że nagle liczba aktywnych graczy zwiększy sie dwukrotnie to raczej się przeliczy...
Straszne, moze zamkniemy Ciebie?
Propozycje sa "wgrywane" dosc powoli, moze za wolno, ale sa wprowadzane, wiekszosc idzie na liste TODO i pewnie w mf3 dopiero bedzie...
dział propozycje to nie tylko propozycje ulepszeń na MFO#2 ; >
podejrzewam, że Tomi wykorzysta część pomysłów w MFO#3 ; D
Edzio napisał/a:
Ja dałem kilka propozycji, które naprawde ulepszyły by grę
ale weź pod uwagę to, że silnik ma swoje ograniczenia (nie widziałem Twoich pomysłów więc nie mówię konkretnie o nich) więc siłą rzeczy lepiej nie wprowadzać ulepszeń nie robiących wielkiej różnicy w zamian obciążających serwer...
W tej wersji gry pewnie nie, ale do v3 trafi większość rozwiązań wartych uwagi.
Edzio napisał/a:
Ja dałem kilka propozycji, które naprawde ulepszyły by grę było po 80% osób na TAK i nic
W przypadku propozycji zasady demokracji nie obowiązują.
Edzio napisał/a:
W dodatku i tak coraz mniej osób gra a jak admin i dzieci mfo co siedzą w tej grze po 8 godzin dziennie liczą we wrześniu, że nagle liczba aktywnych graczy zwiększy sie dwukrotnie to raczej się przeliczy...
To chyba nie jest Twoje zmartwienie? ; >
Przyjdzie czas to wszystko wróci do "normy".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem