Tak sobie myślałem... dobra, koniec żartów. Wnoszę o dodanie do czatu buźki . Tak zwany facepalm pozwoli graczom nadać mocniejszy ton, i może ludzie przestaną używać słowa "żal", bo to żałosne .
Ostatnio zmieniony przez Krzeja 10-08-2009, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Taka buźka i tak nic nie da Gracz i tak będą prowadzić dyskusje
pełne żalów i "opierdalania się", wplatając przy okazji w swe zdania zgrabne "kurwy".
Przynajmniej zobaczyłem takie zdanie w tym tygodniu na mf'ie
Hahahaha!
Patrze temat 'Nowa "buźka"', myślę sobie: kolejny napski temat, wchodze i mnie zatkało.
hahaha, ta emota niszczy!
Jestem absolutnie zatym by to wprowadzić, haha!
Ta emota wyrazi więcej niż tysiąc słów.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Heh, Pitazboras używał czegoś takiego, tylko że linkował demot z facepalmem
Rzeczywiście czasem właśnie czegoś takiego brakuje, choć mnie bardziej w pw by się to przydało.
Witam. Temat jest dobry. Ostatnimi czasami zacząłem grać na świecie 1. bardzo często rozmawiam z ludźmi, a słowa czasami nie wystarczają, gdy chce się zareagować na głupotę ludzi. Mina ta zastąpiłaby wszystkie te słowa, które chciałoby się powiedzieć w takich sytuacjach. Jestem za! (To taki mój skromny głos, który zapewne nie liczy się w ogóle, jak to zwykle bywa ze zwykłymi graczami ).
To raczej nic za dużo nie da lecz może się w końcu przestaną wyzywać i wykłócać bo to raczej nie ma żadnego sensu te ich kłótnie oni na tym tracą nie my więc raczej nie powinniśmy się w to mieszać bo to nic nie zmieni a my tylko stracimy na takich graczy :
1.Czasu
2.Zdrowia