Skailer, "cybershot" z s3 to nie ja tylko jakieś zersko się pode mnie podszywa! Takie teksty są zupełnie nie w moim stylu.Na prawdę włącz myślenie ponieważ kiepsko z nim u ciebie skoro nie przyszło ci do głowy to, że ktoś mógł się pode mnie podszyć..
Ostatnio zmieniony przez cybershot 21-08-2009, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Z ostatniej chwili!:
Wiadomości od zwykłych graczy
Od: Lol_woj [Odpowiedz] 21.08.2009, 17:55:40 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
ty chuju pierdolony!!
Jest mi Przykro ze ta gra zajmują się tacy ludzie odechciewa się grac ; ]
Ale przejdźmy do konkretów ,mianowicie loguje się na postać i dziwie się dlaczego jestem w pace ??
Wiecie dlaczego ?Dlatego że napisałem na czacie do kolegi aby wysłał mi passy do postaci z gry Maronem bo nie chciało mi się szukać w archiwum na GG . Jak niektórzy z was pewnie dobrze wiedza w Morganem można mięć wspólne konto ale nie ma to żadnego znaczenia ... Po wytłumaczeni sytuacji Gm-owi , który wlepił mi Kare ( Gm Mapy ) nic nie napisał i zamknął okno zażalenie myślę ze takie zachowanie jest co najmniej nie właściwe ... Proszę o cofniecie kary i ostrzegam graczy przed nie wiem jak to nazwać "humorami" Gm-ów poniżej umieszczę print screen
Prosze o szybka odpowiedz . Pozdrawiam
Tak pozatym nGM-owie sie maja wesolo jak bym nie wytrzymal jakbym takie wiadomosci dostawal prawie sie poplakalem ze smiechu jak to czytalem hahah . Pozdrawiam ;p
_________________ Priorytet to mieć cel nie zgubić swego toru !
Brac Promienie nie cień trafnie dokonać wyboru !