Chciałbym pokazać nową grę. xd Jest to tak zwany kliker. W grze chodzi oczywiście o klikanie i nabijanie lvli. W międzyczasie zdobywa się itemy, które można zjeść dostarczając sobie klików czyli PD (punkty doświadczenia), jak i itemy, które można sprzedać w sklepie. Za klikanie prócz expa i itemów dostajemy kasę. Tak zwane klikary. Są złote, srebrne i brązowe. Możemy za nie kupować itemy, założyć klan i w przyszłości będzie można także robić inne rzeczy.
Gra prosta, lecz dość fajna. xd
Zapraszam do gry. ;p
Mój nick Morgoth, lvl 106. Mam własny klan, więc jakby co to składać podania. Nie przyjmuje każdego, tylko wybranych. ;p na stronie mojego klanu jest wszystko opisane.
_________________ Nasze ciała nie są już piękne
Moje dłonie nie znają już pieszczoch
Widok twojego ciała budzi wstręt
Twój dotyk sprawia mi ból
2. Auto kliker?To bot? xd W grze jest ochronna przed botami. ;p
Auto Clicker to program, który symuluje działanie myszy i klawiatury, tak jak go zaprogramujesz Antibota też nim rozwaliłem, jest banalny. Zostawię dziś na noc i zobaczę ile wyexpię
2. Auto kliker?To bot? xd W grze jest ochronna przed botami. ;p
Auto Clicker to program, który symuluje działanie myszy i klawiatury, tak jak go zaprogramujesz Antibota też nim rozwaliłem, jest banalny. Zostawię dziś na noc i zobaczę ile wyexpię
Aha. xd No to powodzenia. ;p
_________________ Nasze ciała nie są już piękne
Moje dłonie nie znają już pieszczoch
Widok twojego ciała budzi wstręt
Twój dotyk sprawia mi ból
Taskerem w 15 minut wbiłem 30 lvli siedząc wygodnie w fotelu, nie niszcząc myszki, popijając colą, ogladając filmy na youtubie.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
mi też sie włączył.. ale co z tego? przepisałem kod i jechałem dalej.
w sumie to znudziła mi sie ta pasjonująca gra..
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>