pewnie z chęcią by Ci odpowiedział(z resztą tak jak i ja) ale tego się po prostu nie da zrozumieć ; >
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 31-08-2009, 16:43
Ichi napisał/a:
Dla mnie pomysł dobry bo nie gram na 3 świacie ktoś się podemnie potrzył i gram tylko na s 1 i 2 i all akcje mam jest nie dostępna
Tłumaczenie:
Podoba mi się ten pomysł. Nie gram na trzecim świecie, bo ktoś mi ukradł konto (lub nick jest zajęty, bo ktoś się podszył - tego kawałka nie umiem rozszyfrować). Gram tylko na pierwszym i drugim świecie. Wszystkie aukcje na targu są dla mnie niedostępne.
Za połączenia przyczynowo-skutkowe 0/1pkt. Nie wiem po co pisał o tych wszystkich jego kontach, ale mniejsza o to. W temacie, który podałem, Tomi zadeklarował, że szukajka zostanie wzbogacona o dodatkową opcję - wyszukiwanie tylko tych aukcji, które możemy licytować.