Widze ze moj temat wywałał fale rozmow
dodam jeszcze ze moim zdanie jak przekrety byly tak beda i nic na to nie poradzicie
a tak w ogole co z tego ze ktos przelewa zloto ?? tak szczerze mowiac nie widze w tym nic zlego ? jak chce to niech ma no co za problem efekt bd taki ze ceny wzrosna i nic wiecej. Jako ze gralem w pare gierek juz zauwazylemn ze tylko MF tak strasznie z tym walczy w Wowie mozna przelwac zloto bez zadnego problemu (podchodzisz i dajesz innemu ) w Dark Orbit również
do tamtego admina moda czy bog wie czego mam 194 lev gra mi sie nudzi nie ma zkim grac i mam glebo gdzies ze mi grozisz ( taaa mozecie pisac "wcale nie grozi " ale ja juz za wiele takich akcji widzialem ban za nic ? na pozadku dziennym )
aaa i odrazu pragne zaznaczyc nigdy zlota nie przelałem nikomu ( dzisiaj kupilem 3 jakies tam itemy po 8kk tak poprostu na spontana kupilem wszystko co bylo )
pozdro dla wszystkich "normalnych inaczej " modow adminow GM itp
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 31-08-2009, 23:06
Kakashi_Hatake napisał/a:
Jako ze gralem w pare gierek juz zauwazylemn ze tylko MF tak strasznie z tym walczy w Wowie mozna przelwac zloto bez zadnego problemu (podchodzisz i dajesz innemu ) w Dark Orbit również
MFO to MFO, a inne gry to inne gry. Tutaj jest tak, a nie inaczej. Przekazywanie golda jest czymś złym, bo gracze, którzy mają kolegów są faworyzowani.
dodam jeszcze ze moim zdanie jak przekrety byly tak beda i nic na to nie poradzicie
Jeśli obecne rozwiązanie nie sprawdzi się, to targ zostanie uwolniony.
Ja mam przynajmniej taką nadzieję, swoją drogą po tych zmianach które wprowadzono, przydała by się może jeszcze jedna...aby nie można było wystawiać aukcji ponad limit ceny, bo jak teraz sobie popatrzę na Targ, to sporo jest czegoś takiego
Cytat:
(1339373) Lód 1 Sztuk: 1 [ Obserwuj aukcję ]
Wymagany poziom 11
Obrażenia 223 HP
AP (Następny poziom) 4434 (10536)
Koszt 25 MP
Wartość: 5.699 G
Sprzedaje: Yypen
Limit ceny: 10.000 G
Najwyższa oferta:
brak
cena: 15.000
Koniec: dziś o 18:00
i jestem pewien, że będzie można to zalicytować...
no chyba, że tak to ma wyglądać. ?
PS.
Cytat:
Ja tylko dodam, że spadek ilości graczy jest związany z zakończeniem kampanii reklamowej MFO2.
co nie zmienia faktu, że pan Walkmen nawet zdążył wyłapać za ten czas ponad 5tys. multikont, a chce budzić postrach w sród graczy prezentacją, dlatego też wydaje mi się, że spadek liczby graczy wiąże się tylko i wyłącznie z tego powodu - bany
Nie zauważyłeś jednej kwestii: czy admin rzeczywiście chciał tych zmian?
Odp.: NIE!
To wy sami, robiąc przelewy, podbijając limity doprowadziliście do takie sytuacji! W tej chwili na tergu nie będzie już praktycznie żadnych przekrętów itp. I GMowie będą mieć więcej czasu, bo zwykle połowa zgłoszeń to były zgłoszenia z targu. Po za tym: nikt nikogo na siłę nie trzyma, możesz odejść z honorem i wcale nie będzie Cię nam brakować!
Mapy ma Racje oni robią to właśnie przez to mi to jest obojętne co bedą dodawać :]
gra cały czas na mnie jest spoko
Może mi ktoś tylko odpowiedzieć, po co są różnice w limitach cenowych na eliksiry. W jednym mieście jest np. 600k, a w następnym już 700k. Nie lepiej by było ustalić jednolitą cenę elków na 1 kontynencie, a nie tak je różnicować??
Może mi ktoś tylko odpowiedzieć, po co są różnice w limitach cenowych na eliksiry. W jednym mieście jest np. 600k, a w następnym już 700k. Nie lepiej by było ustalić jednolitą cenę elków na 1 kontynencie, a nie tak je różnicować??
te droższe ponoć lepsze, ale nie jestem pewien
a tak na serio... ponoć specjalnie to zrobiono... i tak poszedł do kosza jeden gracz z 52k rankingiem