Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:01
Uciązliwe ograniczenie
Autor Wiadomość
keisok 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: liszaja
Level: 205
Wysłany: 04-09-2009, 22:23   

Tomi napisał/a:
Ale przecież Twoi potencjalni klienci nie mają dostępu do tego miksa lv 5 w sklepie więc limit nadzwyczajny (dla nich) nie jest nadawany. No chyba że limit zwykły również wynosi 5000G - ale to już inna bajka - to już jest zależne od GM'ów a nie od tych modyfikacji.

A pomyślałeś o Folhord?? Ja dzisiaj wystawiłem 3licytacje lvl 5 600szt po 4,5kk, a teraz po twojej zmianie limit cenowy wynosi 3kk. Jak teraz ktoś to zalicytuje to jeszcze któryś GMów uzna to za przelew i dostanę bana. :mad:

Tomi
Prawie Admin

Profesja: Mag
Level: 1
Świat: 1+2+4
Wysłany: 04-09-2009, 22:27   

keisok napisał/a:
Tomi napisał/a:
Ale przecież Twoi potencjalni klienci nie mają dostępu do tego miksa lv 5 w sklepie więc limit nadzwyczajny (dla nich) nie jest nadawany. No chyba że limit zwykły również wynosi 5000G - ale to już inna bajka - to już jest zależne od GM'ów a nie od tych modyfikacji.

A pomyślałeś o Folhord?? Ja dzisiaj wystawiłem 3licytacje lvl 5 600szt po 4,5kk, a teraz po twojej zmianie limit cenowy wynosi 3kk. Jak teraz ktoś to zalicytuje to jeszcze któryś GMów uzna to za przelew i dostanę bana. :mad:

Limit wynosi 3kk ALE tylko dla Ciebie i innych graczy, którzy już mają dostęp do tego itemu w sklepie.Dla pozostałych graczy nie ma tego limitu.

keisok 
Użytkownik

Wysłany: 04-09-2009, 22:32   

No wiem, tylko powiedz mi w tej chwili na czym ja mam zarabiać więcej kasy jak nie na miksach?? Bo eliksirów mi się nie chce licytować na 1 kontynencie i co chwile wchodzić by popatrzyć czy mnie ktoś przelicytował. :mad: W tej chwili odciąłeś mi główne źródło dochodu :evil:

Simon08 
Użytkownik

Wysłany: 04-09-2009, 22:35   

keisok napisał/a:
No wiem, tylko powiedz mi w tej chwili na czym ja mam zarabiać więcej kasy jak nie na miksach?? Bo eliksirów mi się nie chce licytować na 1 kontynencie i co chwile wchodzić by popatrzyć czy mnie ktoś przelicytował. :mad: W tej chwili odciąłeś mi główne źródło dochodu :evil:

Przeczytaj jeszcze raz post Tomi'ego i pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz.
Wg mnie te ograniczenie wcale nie jest uciążliwe. Da się z nim bez problemu grać.

Tomi
Prawie Admin

Profesja: Mag
Świat: 1+2+4
Wysłany: 04-09-2009, 22:36   

keisok napisał/a:

Przedstaw mi tu jasno dlaczego nie możesz zarabiać? Przecież nadal możesz handlować miksami tak jak dawniej - nic się nie zmieniło.
Jedyna różnica jest taka, że tych miksów od Ciebie nie mogą kupować (po wysokiej cenie) gracze, którzy i tak mogą je kupić w sklepie (bo niby po co mają kupować drożej na targu jak mogą taniej w sklepie).

keisok 
Użytkownik

Wysłany: 04-09-2009, 22:37   

Aha, kpw :oops: już się nie wypowiadam ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi