Od: boys [Odpowiedz] 14.09.2009, 16:48:28 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
Siemka ! Jestem kolegą stworzyciela tej gry.Jakieś 2 dni temu wyjechał do Turcji na tydzień,ponieważ dostał zlecenie z pracy.Jest mu ciężko i ma mało czasu więc potrzebuje on pomocnika.Ty jesteś najlepszym graczem dlatego on chce żebyś ty był pomocnikie
Cytat:
Od: boys [Odpowiedz] 14.09.2009, 16:49:47 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
Czy przyjmujesz od niego tą posade ? Jeśli tak potrzebuje on twoje hasło aby przerobić Ci te konto. Ojj prawie zapomniałem czy jesteś pełnoletni i masz chociaż więcej niż 15 lat ?
Ciekawa teoria
Ode mnie nie chciał hasła ;(
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
yO od zamierzchłych czasów skumałem dziś top10 na s3. Patrze jakis kolo nerus_ranq... skąd ja znam ten nick....? Bingo! jakies 2 może 3 miecha temu jak jeszcze pogrywałem coś na s2, dostałem PW (niestety nie zrobiłem screena wtedy) od właśnie tego kolesia- "Hej :* Jestem Basia, gram w my-fantasy od niedawna, pomożesz w statystykach?:* Pozdrawiam".
Oczywiście pojechałem po starych w odpowiedzi jak zwykłem robić z niszą intelektualną.
Btw 5 minut później koleś użył zmiany nicka, na 4tym levelu, postać założona 20 minut wcześniej, czyli wystarczyłoby [deleted:1] i taka postać robi w 10 minut z nowym nickiem. Ale po co jak mama zarobi te 11zł ?
Caros: 23.06.2010, 15:17:19
Mówię ci że ja jestem performace a mój brat gandzia niema z tym nic wspólnego jeśli gm ma być niewyrozumiały napiszę do administratora
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Profesja: Wojownik
Nick: Nick Zajęty
Level: 3
Wysłany: 24-08-2010, 17:49
O jezu ludzie na prawde nie myślą
_________________ Osoba o mrocznej i tajemniczej przeszłości - okruchy jego historii można znaleźć w tajnych archiwach koncernu Shinra. To właśnie jego dawne powiązania z firmą skłoniły go do sprzymierzenia się z Cloudem i drużyną. Pomimo spowijającej go mrocznej aury, czuć od niego także prawość oraz wielką siłę, którą maskuje niepozorny wygląd. Jeśli lubisz niespodzianki to miej go w ekipie i spodziewaj się niespodziewanego.