Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 01:01
pomoc

chcesz pomagac w dziale statystyki?
tak pisze sie na to
33%
 33%  [ 4 ]
nie nie ma mowy
41%
 41%  [ 5 ]
czasem pomoge a czasem nie
25%
 25%  [ 3 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
Skailer 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Skailer
Level: 150
Wysłany: 23-09-2009, 19:27   

PO CO TO TU? - Proste pytanie..
Frezus napisał/a:
a myslisz ze wszyscy beda szukac forow ze statami :mrgreen:

Nie trzeba szukać, macie portal!
cybershot napisał/a:

zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem".

Tym rozwiązaniem jest portal..
Woj Mroku napisał/a:

sorki, przyzwyczajenie, jestem modem na tym portalu.

Jak jesteś modem to po prostu zamykasz, a nie piszesz temat chyba do zamknięcia, więc nie kręć z nałogu ciężko się wyleczyć, wiem.
Woj Mroku napisał/a:

Lepiej wstawić właśnie link do portalu tego forum i tam będzie każdy odsyłany jeśli potrzebuje pomocy :)

Dokładnie, zrobić forum-link do portalu, gdzieś powiedzmy pod rozmową :]

W ogóle w kwestii stat.. dla mnie jest to chore.. co to za przyjemność, ktoś mi podał staty, ja je rozdałem i wymiatam, ale zero satyswakcji, tylko chwilowa przyjemność, no bo w końcu wygrywamy, jak staty są dobre..
Ja staty zawsze rozdaje sam, jak mi się udają to mam z tego przynajmniej dużą satyswakcje..

Co do bossów - na portalu macie jakieś 90% questów opisanych w dziale questy, do tego jest help center, do które na portalu można sie dostać z 4 "miejsc" (są 4 sposoby dostania sie do neigo poprzez linki :P ).

Tak trudno to rozgraniczać?
Forum Gry - Sprawy techniczne, propozycje itd.
Forum Portalu - Pomoc, plotki, poradniki itd.

| Gospoda: Skailer Shuntzz 85g | Wojownik/Kucharz/Złodziej |

Levusek 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 182
Wysłany: 23-09-2009, 20:22   

Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz...
Najpierw ktoś poprosi o pr0 staty, nie będzie umiał dobrać eq, inty i potem będzie cały dzień miauczał, że te staty są beznadziejne i będzie wyzywał cały świat, jacy to nie jesteśmy najgorsi na ziemi.

Naprawdę tego chcecie?..

Piszę poprawnie po polsku.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 23-09-2009, 23:47   

Levusek napisał/a:
Najpierw ktoś poprosi o pr0 staty, nie będzie umiał dobrać eq, inty i potem będzie cały dzień miauczał, że te staty są beznadziejne i będzie wyzywał cały świat, jacy to nie jesteśmy najgorsi na ziemi.

Nie chodzi tyle o to, co o to, że taki gracz przez parę poziomów zepsuje swoją postać i znowu wróci po pomoc. Jaki ma to sens?

Pierwsze kilkadziesiąt poziomów gry powinno być nauką, czasem na poznanie zasad, jakimi rządzi się gra.

Nie pamiętam kiedy ostatnio na forum trwała jakaś dyskusja na temat mechaniki gry (za czasów IGLa?) - czyżby nikogo nie interesowało "jak to działa?", wszyscy liczą na gotowe rozwiązanie?

Levusek 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 182
Wysłany: 23-09-2009, 23:55   

ADIHC1 napisał/a:
Levusek napisał/a:

Nie chodzi tyle o to, co o to, że taki gracz przez parę poziomów zepsuje swoją postać i znowu wróci po pomoc. Jaki ma to sens?

Już nawet na pierwszym poziomie od resetu mogą źle sobie dobrać eq i intę wtedy od razu będą płakać, że mu resa spieprzyliśmy...

Piszę poprawnie po polsku.

Mareczek 
Użytkownik

Nick: Mareczek
Level: 36
Wysłany: 28-09-2009, 13:06   

witam mam prośbe o pomoc czy moze ktos wkleic screena w podziemiach w miescie Devos i zaznaczyc gdzie so wszystkie dzwignie po rapsie2?

[ Dodano: 28-09-2009, 13:17 ]
zal nieda sie wyjsc z podziemi wyskakuje mi 3 zywiolaki ziemi jak tam dojsc?

Walkmen 
Game Master Roku 2009!

Nick: Walkmen
Level: 164
Wysłany: 28-09-2009, 13:47   

ADIHC1 napisał/a:
Nie pamiętam kiedy ostatnio na forum trwała jakaś dyskusja na temat mechaniki gry (za czasów IGLa?) - czyżby nikogo nie interesowało "jak to działa?", wszyscy liczą na gotowe rozwiązanie?

Współczesne pokolenie jest ... troszeczkę leniwe. Wolą zapłacić sms'a i mieć staty "na wszystko i wszystkich" gdzie po kilku walkach z różnymi graczami stwierdzają, że wcale nie są takie dobre i ... znowu szukają gotowych rozwiązań.
Niestety tak jest również i w życiu ale tam to sie już bardzo słono płaci za czyjąś wiedzę - sms to już nie wystarczy :)

Wariat
Użytkownik

Nick: Wariat
Level: 10
Wysłany: 28-09-2009, 20:27   

Otóż to :)

Cytat:

Są i tacy, którzy zgłębili już każdy najmniejszy aspekt tej gry hehehehe.

Prawda jest taka, że wszystko jest na tym forum.

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=28117

Ja z tym osiągnąłem na prawdę niesamowite efekty :) Dodaj do tego szczyptę logicznego myślenia, i poziom MF wzrasta o 1000 %. Niestety potrzebne są :
- chęci
- chęci

i uwaga !..

CHĘCI !

ADIHC1 napisał/a:
cybershot napisał/a:
zostało to napisane 28 marca i do tej pory nic się nie zmieniło a może ta propozycja mogła by być tym "lepszym rozwiązaniem".

To rozwiązanie i tak nie zadowoliłoby graczy, którzy proszą o podanie im statystyk na srebrnej tacy ; >

Dokładnie. Mogę to potwierdzić w 100 %-ach.

Niestety aktualny poziom gry ( z ciągłą tendencją malejącą) jest tak niski, że nieraz nie chce się pomagać...

Poza tym zauważcie, że największy odsetek graczy proszących o staty, to gracze z niewielkim stażem. Nie możemy przyspieszać ich ogarniania gry. To by było nie fair do tych, którzy grają rok, dwa etc.

A propo.

Witam wszystkich po mojej wakacyjnej przerwie :twisted:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi