Słaby pomysł ;/ bo można wysyłać pojedynki o nic do multikont
ambity napisał/a:
To można zrobić wymaganie typu: pojedynek "o coś"/o wszystko.
Nastepny ktory sie wypowiada a nie przeczytal calego tematu .
Co do pomysłu jestem na TAK, zachęciło by to do walczenia przez pojedynki, oczywiście bardziej na W1 i W2 (tutaj byłyby uczciwe poje).
O "coś" to też bezsensu...Wyobraźcie sobie ,że teraz minimum raz dziennie dostaje jakąś propozycje o pojedynek ,a jakby był medal za to ,to już byłoby masakrycznie
Profesja: Wojownik
Level: 100
Wysłany: 01-10-2009, 18:27
Również podpisuje się pod tym co wyżej zostało napisane. Dodatkowy medal jest nie potrzebny zaś ich ilość wystarczająca. A już tym bardziej za coś, co mogło by być kontrowersyjne i budzić kolejne niesmaki odnośnie multi.
A już tym bardziej za coś, co mogło by być kontrowersyjne i budzić kolejne niesmaki odnośnie multi.
z tego co powiedziałeś można wywnioskować że posypałyby się bany za multi, więcej wyłapanych = większa sprawiedliwość
a jeżeli ktoś otrzymał niesłusznego bana to zgłosi się na pewno i będzie się bronić jak tylko się da
Profesja: Wojownik
Level: 100
Wysłany: 01-10-2009, 18:53
Teoretycznie tak lecz co w sytuacji gdy ktoś ma konto i tworzy drugie, trzecie etc konto np. w kafejce (czyli inne IP) i wysyła pojedynki do tego swojego głównego konta. Załóżmy 2 dodatkowe konta czyli wysyła po 2 z każdego. Następnego dnia kasuje owe dwa konta i zakłada kolejne inne 2. I tak cały czas 4 pojedynki ma.. Gracz w takiej sytuacji ma tylko po 2 walki z każdym z tych kont których już nie ma. I ciężko udowodnić to.. I tylko po to by mieć medal...
Chodź można też zadać pytanie czy komuś by się chciało tak robić dla samego medalu? Jak wiadomo Polak potrafi więc i tacy mogą się znaleźć...
zgłosić że koleś robi konta a następnie je kasuje, zresztą wspominałem że tylko poje o "coś" byłyby zaliczane do walki o medal, czyli musiałby robić kilka lvli więc to mu się by nie opłacało, jakby już go złapali takiego delikwenta na robieniu multi i ich kasowaniu, to by mu mona zbloczyć konto główne i po sprawie więc nie wiem w czym rzecz.