Profesja: Wojownik
Level: 27
Wysłany: 05-10-2009, 19:52 Blokada
W ciągu dnia można by wygrać z jednym graczem max 2 razy...
(np. remis, wygrana, wygrana [Blok]
wygrana, wygrana [Blok]
lub wygrana, remis, wygrana [Blok])
mam nadzieje ze każdy wie ocb.
A następnie włączała by się blokada. Zapobiegło by to przelewom.
Oraz 2 blokada:
Po 3 remisach z jednym graczem również by się włączała blokada... zapobiegło by to nabijaniu remisów hybrydom które stoją przed miastem i narzekaj ze ciągle ze atakuje je jeden gracz i nabija remisy.
Jeżeli coś jest nie jasne pisać.
Ostatnio zmieniony przez Divinity 05-10-2009, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo dużo osób w mf gra tylko i wyłącznie dla pvp, gdyby takie coś wprowadzono wątpie czy wogle by komuś się chciało grac. Zostało by same expienie i 2 walki ... jestem na nie.
Co do remisów to jest bardzo bardzo dobry pomysł. Jestem za, skończyłoby się stanie pod miastem i strata miksów przez noobki, które stoją i na remisy czekają.
jestem na nie, koleżanka obok też nie... trzy razy nie... nie przechodzisz do półfinału
ogolnie pomysł bezsensowny... blokady i tak nie zatrzymają przelewów... mogą je troche przystopować... spowolnić .... ale ciągną za sobą wiele minusów, a następstwem tych minusów będzie odejście od gry wielu graczy
gdyby włączyć możliwośc atakowania 3 razy na dzień jednego gracza... myśle że to nie takie złe... gdyby zaistniało że ktoś zaatakował kogoś więcej niż 3 razy poleciałby raport do GM... jakieś rozpatrzenie IP od razu... nie głupie i do przemyślenia, w innych grach często występuje i jest własnie nawet bardziej drastyczne bo można atakować raz na 24h... przynajmniej tak jest w grach rpg na androida
Profesja: Wojownik
Level: 27
Wysłany: 05-10-2009, 21:30
ShoozU napisał/a:
Bardzo dużo osób w mf gra tylko i wyłącznie dla pvp, gdyby takie coś wprowadzono wątpie czy wogle by komuś się chciało grac. Zostało by same expienie i 2 walki ... jestem na nie.
Co to za gra dla remisów?
D1nn3R napisał/a:
jestem na nie, koleżanka obok też nie... trzy razy nie... nie przechodzisz do półfinału
hmm , prościej by było zrobić włączenie i wyłączenie ataków , jak chcesz sobie poexpić żeby cię nikt nie zaatakował włączasz blokadę jeśli chcesz powalczyć wyłączasz , ale i tak można się tego spodziewać w mfo3