Wysłany: 06-10-2009, 19:53 Potwory wraz z avatarami w świecie i w salamandrii
Proponuje zrobienie zakładki Potwory wraz z avatarami na świecie i w Salamandrii..
Mam skończone prawie potwory w Świecie a w salamandrii bym mógł trochę pomóc..
Czy można zrobic zakładkę taką (nie wiem gdzie tu powinno byc i nie wiem czy było zadane takie pytanie )??
jeśli tak to proszę do mnie napisac albo na GG: 1402641 !! albo na pw
Ale tam nie pisze ile mają hp i Mp.. i tam są niedokończone potwory a ja mam dokończone potwory Tam nie pisze ile mają Hp i Mp oraz Typu ataku i Nie ma napisane ile dostaje się Doświadczenia,Złota i AP i jeśli są to przedmioty tez mam napisane !!
Ale co to by zmieniło czy to ważne ile dany boss ma HP czy MP wydaje mi się ze nie. Jak napotkasz "BOSSA" i z nim zawalczysz ,to już będziesz wiedział jaki ma typ ataku .
luki_23, nie jest napisane, ponieważ w tej grze (każdej grze )chodzi o to, żeby przejść ją samemu lub z niewielką pomocą poradników
Co ma jedno do drugiego? Nikt nikogo nie zmusza do korzystania z pomocy portalu,
ale mimo wszystko może ktoś chce się dowiedzieć co i jak...
@top
Swoją drogą, ładnie się napracowałeś. Mi by się nie chciało wyliczać średniej ilości
hp i mp wszystkich mobków, nie mówiąc już jakich gemów używają itp. Brawo
praca na 5/5 powinni tam na górze Cię nagrodzić bo nikomu wcześniej się nie chciało
Napisz do Phantoma on na pewno doceni i umieści wyniki Twojej pracy (o ile w 100% są zgodne z prawdą) na stronie portalu.
@ Nie bój się pisac do moderatorów oni nie gryzą a często bardzo pomagają, nikt CI nie zapłaci za pomoc ale myśle że za taką prace samo dziękujemy i umieszczenie nicku wystarczy