Chciałbym też cos dodac
Jeśli kilka noobów napisze na forum jakies idiotyczne pomysły to administracja odrazu na mf daje ? A jak są jakies konkretne, fajne i logiczne pomysły to odmawiacie
Prawie wogule przelewów ?
To co powiesz na to ze jakis koleś za cos komus wystawi w eterni gem speeda * * * * * max.cena 1,6kk jeśli sie niemyle. Ten ktos da 1,6kk i gem jego, a puzniej sprzeda za 4-5kk
Według mnie to niefer dla graczy którzy nie korzystają z pomocy wyższych lv.
A co do pierwszej odpowiedzi mapy, skad wiesz ze nam go niebedzie brakowac ?
Może akurat mi go bedzie brakowac
kuźwa, co wy chcecie z MFO komune zrobić czy jak?!
komuna była i się zbyła, niech nie powraca... W OGÓLE!
takie życie, ja nie mam kumpli nigdzie, nikt mnie nie sponsorował, od początku do końca gram sam i jakoś nic nie mówię...
jeżeli zasady gry nie pasują to naraska...
poszukaj innej gierki, która bardziej i będzie odpowiadać, z jednym ale...
nie wiem jak na tym ucierpi liczebność graczy... ;/
a tak na serio... ponoć specjalnie to zrobiono... i tak poszedł do kosza jeden gracz z 52k rankingiem
Nie no nie miałem sie udzielać w tym temacie tylko chciałem poczytać ale to zdanie mnie skłoniło do komentarza
Mam rozumieć że jeśli gracz który gra uczciwie i jest dobry i ma sporo ranku to Gmy Admini za to że jest taki super robią wszystko po to aby dostał bana i nie miał możliwości wyjasnienia tego
To jest jakaś parodia i teorie spiskowe na temat Gmów
Graczom się wydaje, że my z braku lepszych zajęć nie robimy nic innego, tylko czyhamy na ich - choćby najmniejsze - błędy ; >
Świetnie to ująłeś
Cytat:
Nie no nie miałem sie udzielać w tym temacie tylko chciałem poczytać ale to zdanie mnie skłoniło do komentarza
Mam rozumieć że jeśli gracz który gra uczciwie i jest dobry i ma sporo ranku to Gmy Admini za to że jest taki super robią wszystko po to aby dostał bana i nie miał możliwości wyjasnienia tego
GRA jest wolna od BŁĘDÓW, to dlaczego gracz nie może ? nie wnikam.
Chcesz to poczytaj sobie dokładnie temat gdzie była ta sytuacja a może dowiesz się dlaczego tak przywracam tą sytuacja... a najbardziej mnie boli to, że GM nie dostosowują się do Kodeksu gm, ale to nie ten temat, nie wszyscy, ale kilku się znajdzie....;]
PS. faktycznie nie da się licytować jak jest ponad max wystawiano aukcja, ale dziwi mnie to, że da się wystawić taki przedmiot i procent leci
RA jest wolna od BŁĘDÓW, to dlaczego gracz nie może ? nie wnikam.
A czemu gracz nie moze? Moze zle rozlozyc staty, zle dobrac eq, gemy, zle ulozyc inte.
Jesli jednak lamie regulamin "zle rozumiejac" zasady targu, walk etc, no to chyba wiadomo, ze bedzie ukarany?
To wy sami, robiąc przelewy, podbijając limity doprowadziliście do takie sytuacji! W tej chwili na tergu nie będzie już praktycznie żadnych przekrętów itp. I GMowie będą mieć więcej czasu, bo zwykle połowa zgłoszeń to były zgłoszenia z targu. Po za tym: nikt nikogo na siłę nie trzyma, możesz odejść z honorem i wcale nie będzie Cię nam brakować!
I GM dobrze mówi!!! Sam to też trochę zauważyłem... nawet Hono, który grał na s2 odszedł z mfo, a czemu? Niewiadomo... większość moich kumpli przestaje grać i tym się nie pokoję... Lecz teraz się starają. Ja dla nich najbardziej.
_________________ Piszę poprawnie, po polsku
Każdy wie kiedy zrobił pierwszy krok, lecz nikt kiedy zrobi ostatni...