Wysłany: 07-10-2009, 22:03 Błąd na arenie w Folhord
jest taka sytuacja. Konto moje zachowuje się jak gdyby było 2 użytkowników, a tak nie jest. Próbuje zabić bossy na arenie i spróbować śnieżkę, a tu mi nagle wyskakuje walka, gdzie bije papugę, ona mnie a ja ją potem 4x i zaraz ona mnie bije za 2k gdzie ja mam 6 i mnie zabija. Ostatnio także miałem taką sytuację, ale wtedy myślałem, że ktoś mi się wkradł na konto i zmieniłem hasło. Dzisiaj powtórzyło się to i to nie jeden raz. Nie wiem co się dzieje i prosił bym wyjaśnienie, ponieważ nie da się grać z takimi błędami
Level: 1
Wysłany: 08-10-2009, 00:59
Ciekawe, chętnie bym to zobaczył i pewnie nie tylko ja ...
Zrób kilkaset screenów, utworzymy z nich klatki, a w konsekwencji
animację, może choć trochę przybliży nam to zaistniałą sytuację
Oczywiście żartuję, prościej i wygodniej użyć jakiegoś programu do nagrywania,
bardzo by to pomogło w zrozumieniu problemu. Nie ma się co rozpisywać,
jak dla mnie sprawa niby z reguły łatwa do wyjaśnienia jednak zważywszy na inne
okoliczności, czekałbym na ekspertyzę Admina.
PS.
Z tym filmikiem to mówiłem na serio ...
_________________ Tutaj powinienem napisać coś doniosłego ...
hmm ... ale nic mi nie przychodzi do głowy.
MuZo, a dzieje ci się takie coś że zaatakowałeś tą papuge kilka razy i zadałeś jej za każdym atakiem tyle samo hp? Albo że uleczasz się i w pewnym momencie masz 0 hp, a walka trwa dalej?^^
Miałem kiedyś taki problem, ale to nie błąd mfo. Ten błąd wynika z jakiegoś robaczka w systemie. Sprawdziłem to w ten sposób, na moim kompie uderzyłem sowe 3x (460hp każdy atak) wyłączyłem przeglądarke, i przeszedłem na laptopa. Na laptopie, było tak jak gdybym zadał 1 cios.
Jesli grasz przez proxy to wtedy bardzo czesto sa bledy w walkach z bossami.
Gram przez proxy, ale nie tym kontem.
Cytat:
MuZo, a dzieje ci się takie coś że zaatakowałeś tą papuge kilka razy i zadałeś jej za każdym atakiem tyle samo hp? Albo że uleczasz się i w pewnym momencie masz 0 hp, a walka trwa dalej?^^
Tak, ale nie miałem sytuacji, że miałem 0 hp, tylko, że co chwile tyle samo jej biłem.
Mam to samo z rapsem juz z 4 razy atakowalem i tak bylo mial juz pol hp i pisze ze koniec walki i przegralem a za 5 razem bylo ze ja wygralem? gram na Opera
MuZo, u mojej kuzynki tak mialem ze walczylem z demonem zaglady i on potwarzal atak i ja ciagle bilem nawet o 50razy z rzedu mial on 0 hp a ja 8200 i nadal mnie mogl bic :] wiec to blad jaki masz windows?