Jestem na nie, to jest narzucanie stylu gry, każdy ma prawo rozdawać staty jak chce, nie można innym zabraniać takiej, bądź innej metody gry.
boshe, następny ... musk on! Tu nie chodzi o staty tylko o bug w profilu ... on pokazuje np. że przeciwnik jest wojem a on ma rozdane pkt do magii i taki antywoj może się na to naciąć ... tak ciężko to załapać? -.-
Jestem na nie, to jest narzucanie stylu gry, każdy ma prawo rozdawać staty jak chce, nie można innym zabraniać takiej, bądź innej metody gry.
boshe, następny ... musk on! Tu nie chodzi o staty tylko o bug w profilu ... on pokazuje np. że przeciwnik jest wojem a on ma rozdane pkt do magii i taki antywoj może się na to naciąć ... tak ciężko to załapać? -.-
Co za problem spytać takiego "woja bijącego z magii" o ostatnią walke? nie da niech ... spada
Co do fizyka na antymagów osobiście robiłem tak pare razy, i co prawda to prawda, nie można zabronić tego że ktoś jest sprytniejszy ^^
Co za problem spytać takiego "woja bijącego z magii" o ostatnią walke? nie da niech ... spada
Co do fizyka na antymagów osobiście robiłem tak pare razy, i co prawda to prawda, nie można zabronić tego że ktoś jest sprytniejszy ^^
Jestem na nie
W temacie chodzi o to, żeby naprawić buga ... więc jeśli nie jesteś w stanie załapać ocb. to zamilcz i tak będzie lepiej ; )
Buga? Gdzie ty tu masz buga? Gra ma taki bonus że woj może nosić broń dla maga, i odwrotnie. To nie bóg łosiu Ale jeśli ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć to może sam zamilcz?
Gra ma taki bonus że woj może nosić broń dla maga, i odwrotnie. To nie bóg łosiu Ale jeśli ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć to może sam zamilcz?
A może ty zamilcz? Bo bronie powinny być sklasyfikowane do profesji,
tak jest prawie w każdej grze (MMO)RPG i jakoś nikomu to nie przeszkadza.
Ktoś jest sprytniejszy? Nie ma sprawy. Statystyk nie ograniczamy. Ale woj nie powinien
nosić broni dla maga i na odwrót. Klasy są dwie - wojownik i mag. Nie ma magów walących z łapy,
tak jak nie ma wojów rzucających potężnych czarów.
To nie jest bonus, to jest bug.
I to, jak wcześniej wspominałem, nie jest kwestia, że anty się skarżą.
Bo można być miodzio hybrydą, obrony 150/150, idziemy na woja,
zakładamy Szlacheckie eq, które nie ma bonusów do obrony mag. (w końcu po co to nam, skoro idziemy walczyć z wojownikiem?),
a tu nas wali np. Wiatr 6 ***** + Laska. I leżymy. To nie jest taktyka, to wykorzystywanie błędu w grze.
Buga? Gdzie ty tu masz buga? Gra ma taki bonus że woj może nosić broń dla maga, i odwrotnie. To nie bóg łosiu Ale jeśli ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć to może sam zamilcz?
Jednak okazuje się, że to ty jesteś za tępy żeby pojąć, że to jest bug ... no skoro w profilu pokazuje, że koleś jest wojem a jest w stanie zabić kogoś z magii to jest coś nie tak ... i skończ rzucać mi bezpodstawnymi inwektywami bo ty w tym temacie jesteś laikiem i zapewne z podstawówki jeszcze nie wyszedłeś.
że to jest bug ... no skoro w profilu pokazuje, że koleś jest wojem a jest w stanie zabić kogoś z magii to jest coś nie tak ...
I o to właśnie chodzi. Jak widać dalej nie ma żadnej odpowiedzi ze strony administracji, czy też kogoś kolorowego. Nie ukrywam, że irytujące to jest w jakiś sposób. Dodatkowo był ostatnio mały update, i nie zmieniono tego, więc nie można na to liczyć chyba ....
Jednak okazuje się, że to ty jesteś za tępy żeby pojąć, że to jest bug ... no skoro w profilu pokazuje, że koleś jest wojem a jest w stanie zabić kogoś z magii to jest coś nie tak ... i skończ rzucać mi bezpodstawnymi inwektywami bo ty w tym temacie jesteś laikiem i zapewne z podstawówki jeszcze nie wyszedłeś.
Fajne teksty z neta Pochwal sie jeszcze kto tak cie zjechał... Denerwujesz mnie, w każdym temacie, starasz sie mnie zjechać, bo tylko tyle umiesz Kozak w ryju zwykły^^ Olewam cie nie wdaje sie w dyskusje z tobą, bo za prosty organizm jesteś;]
Wracając do tematu To nie bóg, to niedopracowanie gry. Jeśli macie problem z takimi kozakami, wbijcie np. +20lv lub grajcie jak Vakel (s1)...
Fajne teksty z neta Pochwal sie jeszcze kto tak cie zjechał...
Żałosne gdybanie ...
Aquagen napisał/a:
Denerwujesz mnie, w każdym temacie, starasz sie mnie zjechać, bo tylko tyle umiesz
Ja umiem, ty nie i jestem uczulony na głupotę ... nie możesz wymyślić riposty to rzucasz epitetami bez argumentów .. i to ty zacząłeś mnie wyzywać, nie ja ciebie.
Aquagen napisał/a:
Kozak w ryju zwykły^^ Olewam cie nie wdaje sie w dyskusje z tobą, bo za prosty organizm jesteś;]
Pff, ty to wiesz najlepiej .. takich jak ty to ja zdrapuję z podeszwy buta więc nara ; >
@topic:
Aquagen napisał/a:
To nie bóg, to niedopracowanie gry.
Bug i niedopracowanie gry
Aquagen napisał/a:
Jeśli macie problem z takimi kozakami, wbijcie np. +20lv lub grajcie jak Vakel (s1)...
Myślisz, że na wyższym levelu takie rzeczy się nie dzieją? Widzę, że nigdy nie miałeś cyferek bo jeśli jesteś w top to na każdym kroku próbują cię wylukać. Poza tym ja wolę się trzymać swojego schematu gry a nie bić level na chamca.
Ja umiem, ty nie i jestem uczulony na głupotę ... nie możesz wymyślić riposty to rzucasz epitetami bez argumentów .. i to ty zacząłeś mnie wyzywać, nie ja ciebie.
Ja zacząłem?
cybershot napisał/a:
Pff, ty to wiesz najlepiej .. takich jak ty to ja zdrapuję z podeszwy buta więc nara ; >
No jasne, przepraszam nie bij mnie...
cybershot napisał/a:
@topic:
Aquagen napisał/a:
Bug i niedopracowanie gry
z tym się mogę zgodzić
cybershot napisał/a:
Myślisz, że na wyższym levelu takie rzeczy się nie dzieją? Widzę, że nigdy nie miałeś cyferek bo jeśli jesteś w top to na każdym kroku próbują cię wylukać. Poza tym ja wolę się trzymać swojego schematu gry a nie bić level na chamca.
Nick Aquagen - św. 2 Troszke tam tego mam ^^
Wiem że to się dzieje na każdym lv, ale dlaczego taki Vakel nie wtopił od +miesiąc? Ciągle walczy.
20lv - 750hp max 650 hp z fizyka wystarczy inta od 749hp
Na każdym używają fizyka, ale do 20lv jest takich walk najwięcej^^ Dlatego trzeba łapać lub stać z kumplem w polu i atakować xP Nie umawiać się
Fajne teksty z neta Pochwal sie jeszcze kto tak cie zjechał... Denerwujesz mnie, w każdym temacie, starasz sie mnie zjechać, bo tylko tyle umiesz Kozak w ryju zwykły^^ Olewam cie ;)
Jakoś tego nie zauważyłem. Wrzuć na luz chłopie, bo w gębie to ty jesteś mocny,
ale zamiast podać jakieś dobre kontrargumenty, to zaczynasz jechać na ambicje i się wyzywać.
Aquagen napisał/a:
No patrz, a wcześniej mówiłeś, że to bonus.
cybershot napisał/a:
zapewne z podstawówki jeszcze nie wyszedłeś.
Akurat nie. To jest uczeń technikum/liceum, nie pamiętam dokładnie. Strasznie, nie?
Aquagen napisał/a:
Jeśli macie problem z takimi kozakami, wbijcie np. +20lv
Teraz mam pytanie do przeciwników pomysłu Wariacika.
Dlaczego nie chcecie aby to zostało wprowadzone? To nie ograniczy statystyk.
Powiecie - wtedy nie będzie hybryd. Ale wg. gry nie powinno być hybryd! Jest wybór MAG/WOJ, tam nie ma hybrydy.
@edit
Dlaczego Vakel nie wtapia? Bo to on sobie wybiera przeciwników,
często nie umawia się po prostu na walkę, a poluje. Taktyka jak taktyka,
ale chyba zawsze lepiej jest się umówić z graczem na walkę i nie spodziewać się, że nas zrobią w konia, nie?
Najpierw mówisz, że nie potem, że tak ... nie jesteś nawet na tyle ambitny żeby mieć swoje zdanie? : >
Aquagen napisał/a:
Na każdym używają fizyka, ale do 20lv jest takich walk najwięcej^^ Dlatego trzeba łapać lub stać z kumplem w polu i atakować xP Nie umawiać się
Ja teraz mam 50 lvl i chciałbym zawalczyć z jakimś top'owcem a oni są prawie nie do złapania więc jedynie na umówioną walkę mogę liczyć .. i gdy koleś się zgadza mam się zastanawiać czy walnie mi z magii czy z fizyka choć w profilu ma jasno i stanowczo napisane "wojownik"? To niedorzeczne!
Shark napisał/a:
Akurat nie. To jest uczeń technikum/liceum, nie pamiętam dokładnie. Strasznie, nie?
Katastrofalne ... bo to już nie kwestia wieku tylko głupoty, wielkiej głupoty ... ; >