O "coś" to też bezsensu...Wyobraźcie sobie ,że teraz minimum raz dziennie dostaje jakąś propozycje o pojedynek ,a jakby był medal za to ,to już byłoby masakrycznie
Następny płaczliwy bossowiec? Wyobraź sobie, że większość ludzi chciałaby zwiększenia ilości walk.
wojo123 napisał/a:
i tak już Medali jest dużo po co dodawać wiecej.
Chociażby po to, żeby było więcej pojedynków. Pojedynek to nie to samo co walka na mapie, zawsze odbywa się za zgodą drugiej osoby, a nie poprzez "łapanie" na mapie. Ponadto trzeba się do niego przygotować, najlepiej przed samą godziną pojedynku. Dlatego promowałby aktywnych graczy.
A to, że są tylko 4 godziny pojedynków - to akurat zaleta. Dałoby to szansę współzawodnictwa także wysokopoziomowym graczom - bo medal za wygrane dostaje się teraz w 99% za walki rozegrane na niskim poziomie.
A to, że są tylko 4 godziny pojedynków - to akurat zaleta. Dałoby to szansę współzawodnictwa także wysokopoziomowym graczom - bo medal za wygrane dostaje się teraz w 99% za walki rozegrane na niskim poziomie.
tu jest zaleta dla wysokopoziomowych graczy bo za dużo walk nie ma na wysokim poziomie.
Shark o co Ci chodzi ? Każdy ma prawo do własnego zdania !
Nie żartuj...
Teraz tak dużymi literami - co to za argument, że propozycja jest zła, bo i tak jest już dużo medali? Co, zobacz ile na olimpiadzie jest konkurencji i medali za nie...
Jurassa napisał/a:
Shark o co Ci chodzi ? Każdy ma prawo do własnego zdania !
Nie żartuj...
Teraz tak dużymi literami - co to za argument, że propozycja jest zła, bo i tak jest już dużo medali? Co, zobacz ile na olimpiadzie jest konkurencji i medali za nie...
Profesja: Mag
Nick: sejf_ this is who
Level: 9
Wysłany: 20-10-2009, 19:32
ja przed update'm miałem i mogłem stoczyc 20 pojedynków!
_________________ siemka
Orlik [Usunięty]
Wysłany: 22-10-2009, 19:22
Takie propozycje do niczego nie dążą...
Odnośnie medali to są takie jakie są i nic to nie zmieni...
Trzeba być dobrym w tych konkurencjach co są wymienione
Pozostaje ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć a nie ustalać medale do swoich umiejętności...