Ah.. Sorki, zapomniałem, że większość to 10-12 letnie dzieci
Większość pewnie nie wie, że takie coś istnieje, a jak wie, to nie wie do czego to służy.. A jak wiedzą, to nie umieją korzystać <lol>
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 04-09-2009, 23:42
Ok.. Weszły kolejne, dobre zmiany. Jednak co wejdą nowe, to są jakieś usterki. Tym razem, po włączeniu zakładki targ, widzę aukcje, których nie mogę licytować. Nic nie daje ponowne użycie szukajki - opcja "Pokaż jedynie aukcje dostępne do licytacji" nie działa.
Ok.. Weszły kolejne, dobre zmiany. Jednak co wejdą nowe, to są jakieś usterki. Tym razem, po włączeniu zakładki targ, widzę aukcje, których nie mogę licytować. Nic nie daje ponowne użycie szukajki - opcja "Pokaż jedynie aukcje dostępne do licytacji" nie działa.
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 08-09-2009, 15:43
Żeby nie tworzyć nowego tematu w błędach napiszę tutaj.
Podczas przeglądania aukcji na targu wybrałem sobie typ przedmiotów - gemy. Pokazały mi się aukcje tylko gemów. Następnie zauważyłem, że ktoś licytuje gem magii ***** (max) za 3,5kk, więc zgłosiłem to do GM'a. Po wysłaniu zgłoszenia nie miałem wyszukanych już tylko gemów, ale ponownie wszystkie aukcje.
nie wiem...może GM i was to rozśmieszyć ale dostałem kilka propozycji które sięgały nawet 1mln
A przedmiotu chce się pozbyć bo święta się zbliżają ^^ i wartość spadnie.
Ale ile chciałbyś zarobić na sprzedaży Rózgi? Bo to za ile sprzedasz to raz, a to ile nadwyżki któryś GM zabierze to dwa.
e ^^? niby czemu mieli by mi brać moją zarobioną kasę ?
Równie dobrze mogę sobie przedmiotu nie sprzedawać i zachować dla siebie jeśli mieli by mi zabrać kase, ale chce wiedzieć jaki jest limit tego przedmiotu
Podejrzewam, ze jestem tylko ja w posiadaniu tego przedmiotu ^^ a pytanie wydaje się proste
a co do twojego pytania to tyle chce zarobić jaki limit bedzie