Wpadłem na fajny pomysł (przynajmniej ja tak myślę ). Proponowałbym wprowadzić blokadę ataku gracza, przez jego kumpla z drużyny przez 24 godziny od odejścia/wyrzucenia. Wg. mnie było by to dobre, bo: skończyło by się odchodzenie z teamu i natychmiastowe atakowanie kumpla z teamu, z którym np. stało się pod miastem i który nie jest przygotowany na atak ze strony właśnie tej osoby. Na pewno wiele osób miało przykre sytuacje z tym związane, więc myślę, że pomysł jest dobry i spodoba się innym.
PS. Nie wiem czy coś takiego już było, jak tak to przepraszam bardzo.
Ano, pomysł dobry, chociaż mi się nigdy nie zdarzyło, żeby były kolega z teamu mnie atakował po wyrzuceniu.Bo jest to przecież chamskie i mało kto tak robi, ale mimo to jestem za.
Ja tam nigdy nie miałem z tym problemów bo nie dochodzę do teamów byle kmieci .. ale imo pomysł dobry, trzeba ukrócać cwaniactwo w tej grze ; >
Mam to samo zdanie w tym temacie. Nie dochodzę do byle kogo, ale pomysł może być bo nikomu nie będzie przeszkadzał, prócz tych co lubią takie zabawy. No trudno nie ma lekko
Może udzielisz, jakiejś sensownej odpowiedzi zawierającej minimum 3 zdania?
Mi też to się zdarzało i nauczyłem się, że nie warto zostawać z teamem na polu.
Szczególnie w nocy, i tak mało graczy gra, więc jest mała szansa by utworzyli oni 4-osoby team (zakładając, że zostajemy na polu w 4 osoby).
Jestem na Nie
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Nie rozumiem twojej niechęci skoro piszesz, że Ci się to przytrafiło...Może ty nie chcesz stać z teamem na polu, ale są tacy, którzy stoją długo i często na polu i uważam, że blokada, którą wymyśliłem by im pomogła i właśnie zachęciła graczy do stania w teamie.
Nie rozumiem twojej niechęci skoro piszesz, że Ci się to przytrafiło...Może ty nie chcesz stać z teamem na polu, ale są tacy, którzy stoją długo i często na polu i uważam, że blokada, którą wymyśliłem by im pomogła i właśnie zachęciła graczy do stania w teamie.
Po prostu uważam, że każdy jest odpowiedzialny za swoje konto... Jeżeli zostawia go na polu to niech się liczy z tego konsekwencjami.
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.