Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 31-10-2009, 19:36
Pewnie czasami znajdzie się ktoś roztrzepany, nieuważny i zdarzy mu się taka sytuacja, ale to wyłącznie problem tylko tej osoby, której się to zdarzyło.
Wystarczy na przyszłość patrzeć uważniej jaką usługę się wykupuje i nie będzie dochodzić to takich sytuacji.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Reklamacje dla pomyłek z nickiem mogłyby być uwzględniane (ten temat zresztą był i Tomi jak miał dobry humor to w takich sytuacjach mf-y zwracał ). Natomiast pseudo-reset mógłby być (a właściwie - jest) wykorzystywany do przelewów expa (mniejsza o szczegóły techniczne, ale takie sytuacje się zdarzają...).
Jeśli ktoś omyłkowo kupił usługę resetu statystyk, to gdyby ustawił je dokładnie tak samo jak przed resetem, punkty mogłyby wrócić.
Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^
Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^
Chodzi o to, że źle kliknął gdy wybierał usługę mośku ;P
Chodzi o to, że jeśli koleś kupił ten reset przez pomyłkę to czy mogło by być tak, że gdy ustawi te same staty to mf'y mu się zwrócą. Zacznij myśleć zanim napiszesz coś głupiego a jeśli nie potrafisz to nic nie pisz.
Ostatnio zmieniony przez cybershot 01-11-2009, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o to, że źle kliknął gdy wybierał usługę mośku ;P
Jak można źle kliknąć? odległość między nimi to około 2.5cm na kompie nie ma możliwości chybić... Chyba że wchodzisz z telefonu na mfo (uważam to za jeszcze większy debilizm) i masz zryty Joystick jak było w K510i o ile pamiętam
I tak jestem na nie
cybershot napisał/a:
Chodzi o to, że jeśli koleś kupił ten reset przez pomyłkę to czy mogło by być tak, że gdy ustawi te same staty to mf'y mu się zwrócą. Zacznij myśleć zanim napiszesz coś głupiego a jeśli nie potrafisz to nic nie pisz.
Może ty się czasem zastanów co robisz? ^^ Piszesz tylko tam gdzie ja, i starasz się coś napisać na mój temat^^ Masz coś? napisz na karteczce i podetrzyj nią sobie ... nos.
Ostatnio zmieniony przez Aquagen 02-11-2009, 13:10, w całości zmieniany 1 raz