Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:40
reset statystyk - pomyłka przy wybieraniu usługi.
Autor Wiadomość
Woj Mroku 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Woj1910
Level: 140
Wysłany: 31-10-2009, 19:14   reset statystyk - pomyłka przy wybieraniu usługi.

Jeśli ktoś omyłkowo kupił usługę resetu statystyk, to gdyby ustawił je dokładnie tak samo jak przed resetem, punkty mogłyby wrócić.

Woj1910 -4 - Landern

michol11
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 111
Wysłany: 31-10-2009, 19:29   

Woj Mroku napisał/a:
Jeśli ktoś omyłkowo kupił usługę resetu statystyk, to gdyby ustawił je dokładnie tak samo jak przed resetem, punkty mogłyby wrócić.

Eh, nie rozumie? Przypadkowo zrobiłeś resa -35mf i później jeżeli ułożysz staty tak samo jak przed resem to punkty MF zostaną Ci zwrócone!?

Na pewno to nie przejdzie...:) Następnym razem uważaj co robisz:P

Oblivioner 
Użytkownik

Level: 145
Wysłany: 31-10-2009, 19:34   

To bez sensu ;) I tylko więcej roboty dla GMów i adminów, którzy mają już dość roboty ;)

Jurassa 
Użytkownik

Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 31-10-2009, 19:36   

Pewnie czasami znajdzie się ktoś roztrzepany, nieuważny i zdarzy mu się taka sytuacja, ale to wyłącznie problem tylko tej osoby, której się to zdarzyło.

Wystarczy na przyszłość patrzeć uważniej jaką usługę się wykupuje i nie będzie dochodzić to takich sytuacji.

mnietuniema
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 31-10-2009, 19:52   

Reklamacje dla pomyłek z nickiem mogłyby być uwzględniane (ten temat zresztą był i Tomi jak miał dobry humor to w takich sytuacjach mf-y zwracał ;) ). Natomiast pseudo-reset mógłby być (a właściwie - jest) wykorzystywany do przelewów expa (mniejsza o szczegóły techniczne, ale takie sytuacje się zdarzają...).

Woj Mroku 
Użytkownik

Nick: Woj1910
Level: 140
Wysłany: 31-10-2009, 20:18   

Ja nie powiedziałem, że mnie się coś zdarzyło -> ja myślę co robię. Ale to się zdarza... po prostu nasunął mi się taki pomysł.

Woj1910 -4 - Landern

Aquagen 
Użytkownik

Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 01-11-2009, 19:32   

Woj Mroku napisał/a:

Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^

Levusek 
Użytkownik

Level: 182
Wysłany: 01-11-2009, 19:39   

Aquagen napisał/a:
Trzeba być debilem żeby takie coś zrobić, po co robię resa skoro moje statystyki są dobre? Nie rozumiem tego. Jak dla mnie pomysł nie ma sensu i jestem na nie ^^

Chodzi o to, że źle kliknął gdy wybierał usługę mośku ;P

Piszę poprawnie po polsku.

cybershot 
Użytkownik

Level: 666
Wysłany: 01-11-2009, 19:41   

Aquagen napisał/a:

Chodzi o to, że jeśli koleś kupił ten reset przez pomyłkę to czy mogło by być tak, że gdy ustawi te same staty to mf'y mu się zwrócą. Zacznij myśleć zanim napiszesz coś głupiego a jeśli nie potrafisz to nic nie pisz.
Ostatnio zmieniony przez cybershot 01-11-2009, 20:01, w całości zmieniany 1 raz  

Aquagen 
Użytkownik

Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 01-11-2009, 19:43   

Levusek napisał/a:
Chodzi o to, że źle kliknął gdy wybierał usługę mośku ;P

Jak można źle kliknąć? odległość między nimi to około 2.5cm na kompie nie ma możliwości chybić... Chyba że wchodzisz z telefonu na mfo (uważam to za jeszcze większy debilizm) i masz zryty Joystick jak było w K510i o ile pamiętam :)

I tak jestem na nie :)

cybershot napisał/a:
Chodzi o to, że jeśli koleś kupił ten reset przez pomyłkę to czy mogło by być tak, że gdy ustawi te same staty to mf'y mu się zwrócą. Zacznij myśleć zanim napiszesz coś głupiego a jeśli nie potrafisz to nic nie pisz.

Może ty się czasem zastanów co robisz? ^^ Piszesz tylko tam gdzie ja, i starasz się coś napisać na mój temat^^ Masz coś? napisz na karteczce i podetrzyj nią sobie ... nos.
Ostatnio zmieniony przez Aquagen 02-11-2009, 13:10, w całości zmieniany 1 raz  

BarylkaSnK 
Użytkownik

Nick: Angahm
Level: 165
Wysłany: 01-11-2009, 19:43   

warto by było zwrócić uwagę że jeżeli nie zrobi tego w ciągu 10 minut to odwrót przepada, zapobiegłoby to przekrętom "na jedną walke"

eNCe jest moim mistrzem ;]

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 02-11-2009, 14:43   

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=28099

Zapraszam ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi