Wysłany: 01-11-2009, 16:11 [PROPOZYCJA] nowy dział - turnieje
proponuje stworzyć dział turnieje, działający na takiej zasadzie jak targ czy drużyny.
w dziale tym można by było wkleić link do własnego turnieju.
ew. zrobić temat z linkami do turniejów gdzie w poście trzeba byłoby napisać świat, ew. koszta i ograniczenia lvlowe i przypuszczalną datę rozpoczęcia
Myślałem kiedyś o stworzeniu takiego działu z podziałem na światy. Zrobienie rozpiski graficznej wszystkich walk z poszczególnymi nickami i avatarami. Takie drzewko jak w lidze mistrzów piłki nożnej. Pod tym tematy rozmów, może nawet jakaś fikcyjna bukmacherka kto z kim wygra, oczywiście wszystko bez żadnych MF czy pieniędzy, zwykła rozmowa. Turnieje dla niektórych graczy (dla mnie tez przez rok) to jedyna zabawa w tej grze bo przykładowo całą gre (poprzedni update) już przeszli.
Mógłbym się tym zająć albo pokazać przykładowy rozpis jakiejś grupy. ADI co o tym myślisz?
NPC mi raczej chodziło po prostu o dział, gdzie pisze się ogłoszenia o turniejach prywatnych ; >
a Tobie chodzi po prostu o comiesięczne turnieje, tylko rozpisane graficznie na forum?
Też się kiedyś zastanawiałem o nad tym o czym wspomina NPC, jednak doszedłem do wniosku, że zainteresowanie tego tupu dyskusjami byłoby znikome, a mimo wszystko odpowiednie przygotowanie wszystkiego co miesiąc to niemały wysiłek. Może kiedyś...
A 3siowi chodziło o turnieje prywatne i temat, w którym można byłoby reklamować i szukać uczestników.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem