Może lepiej to nazwać "spryt" w końcu xxx ranku po mapie nie chodzi:) haa:P
Spryt? a co w tym sprytnego zejść z danego pola, i wejść (jeśli mag to możliwość przez niego utraty MP) wyrzucić z drużyny i kliknąć 'Atakuj' chyba nawet debil by na to wpadł, więc raczej nie zbyt sprytne ;*
michol11 napisał/a:
Potezny Trusk napisał/a:
pomysł ok
Może udzielisz, jakiejś sensownej odpowiedzi zawierającej minimum 3 zdania?
Mi też to się zdarzało i nauczyłem się, że nie warto zostawać z teamem na polu.
Szczególnie w nocy, i tak mało graczy gra, więc jest mała szansa by utworzyli oni 4-osoby team (zakładając, że zostajemy na polu w 4 osoby).
Jestem na Nie
Dlaczego? Bo to nie twój pomysł? Bo tobie już tak zrobili to i niech innym zrobią? Zastanów się co chcesz osiągnąć. To by było dużo lepsze niż żeby gracze tracili E/G/I/R na byle 'kmieciu' jak to ujął cybershot
Pomysł jest Ok. I zasługuje na wprowadzenie do gry, to że się tobie nie podoba, nie znaczy że masz prawo ubliżać twórcy tematu, masz problem to masz pecha^^
michol11 a może pomyśl o jakimś fair play? jak kogoś przyjmujesz po to żeby nieświadomego później wyrzucić to po prostu jesteś plackiem (nie będę wyrażał tego w mocniejszych słowach) a ten Twój cały spryt to po prostu chamstwo i oszustwo... to jakby w piłce nożnej połamać nogę zawodnikowi drużyny przeciwnej bo jest najlepszy na boisku...
Kod:
To może od razu wprowadzić, że jak gracz jest offline to go nie można wyrzucić z teamu?
a to całkiem niezły pomysł wiesz? ; >
jeżeli osoba z teamu stoi na polu na którym można kogoś zaatakować i jest ofline to nie można go wyrzucić ; >
albo żeby przyszło powiadomienie, że zostaniesz wyrzucony z drużyny, i wprowadzić okres np. 15 min, w ciągu których musisz to zaakceptować, i wtedy zwolni się miejsce w teamie ; )
a to całkiem niezły pomysł wiesz? ; >
jeżeli osoba z teamu stoi na polu na którym można kogoś zaatakować i jest ofline to nie można go wyrzucić ; >
albo żeby przyszło powiadomienie, że zostaniesz wyrzucony z drużyny, i wprowadzić okres np. 15 min, w ciągu których musisz to zaakceptować, i wtedy zwolni się miejsce w teamie ; )
Z tą akceptacją to nie do końca dobry pomysł, bo zdarzały by się zapewne przypadki, w których gracz byłby przez bardzo długi czas offline (myślę tu przynajmniej o miesiącu) i wtedy lider teamu nie mógłby wyrzucić go z teamu. I co wtedy?? Chyba musiał by rozwiązać cały team
ale na akceptacje tez masz jakis czas, i jak akceptujesz od razu to od razu odchodzisz a tak to po jakimś określonym czasie ; )