OK jeśli nie masz zamiaru czytać bluzg to nie czytaj dalej....
Więc tak dzisiaj otrzymałem bana za Wykorzystywanie Luk w Grze .
Moje pytanie brzmi: Dlaczego ???
Jeśli Admin wraz z twórcami gry sami oddali do użytku grę pełną błędów to po cholerę w nią grać .
Świat 3 jest niemoderowany czyli nie powinien tam obowiązywać tak surowy wykaz kar jak na Światach 1,2 . Dlatego moja propozycja to tzw. Wolna Amerykanka na Świecie 3 wiele osób z pewnością poprze mój pomysł .
Ale co do błędów to gdyby w tej luce nie chodziło o punkty MF to Admin i Gm nawet by palcem nie kiwnęli aby coś w stronę naprawienia Luki nie zrobili .
Wyszło to że gra jest tylko podtrzymywana w celu zarobienia kasy . Zarząd nie interesuje się wcale dobrem graczy lecz tylko własnymi kieszeniami .
Szczerze ta gra wku****** mnie coraz bardziej..... .
Adminie pomyśl nad przyszłością gry .
Kolejną sprawą jest to że w wykazie kar za te przewinienie jest 30 dni więzienia ,a dostaliśmy 30 Dni Więzienia + Całkowite zablokowanie konta !! Więc po jaką chlerę jest wykaz kar jeżeli Admin i GM go nie przestrzegają ???
@Edit :
Pewni ten temat zostanie zamknięty po kilku godzinach gdyż zarząd nie będie wiedział co zrobić w tej sytuacji .
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 09-11-2009, 18:26
Wszystkie luki w grze są przez adminów naprawiane w miarę możliwości. Oczywiście wiadomo, że wychodzi to jak wychodzi. Z moich podejrzeń wynika, że wykorzystywałeś błędy w Programie Partnerskim. Widocznie admin uznał, że wykorzystywanie tego błędu dawało spore korzyści graczowi i nadał tak surową karę. Nie myśl, że jesteś sam. Ktoś inny już dostał bana za atakowanie z gemu lód 2 na 6lv, co dawało mu 100% skuteczność w walkach z graczami.
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 09-11-2009, 18:35
Wykaz kar napisał/a:
# UWAGA! W przypadku przyłapania gracza na więcej niż jednym przewinieniu kary sumują się.
# W wyjątkowych sytuacjach (dobrze umotywowanych) kary mogą być zwiększone/zmniejszone.
Wykorzystywałeś błąd wielokrotnie, więc to może być ta wyjątkowa sytuacja => admin po części zastosował się do wykazu kar.
Ostatnio zmieniony przez ambity 09-11-2009, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli Admin wraz z twórcami gry sami oddali do użytku grę pełną błędów to po cholerę w nią grać .
Błędy nie są niczym niezwykłym - tak w tej grze, jak i w jakiejkolwiek innej aplikacji.
Błędy należy raportować po to, żeby zostały naprawione.
Clade napisał/a:
Ale co do błędów to gdyby w tej luce nie chodziło o punkty MF to Admin i Gm nawet by palcem nie kiwnęli aby coś w stronę naprawienia Luki nie zrobili .
Błąd błędowi nierówny dlatego jedne mają wyższy priorytet, a inne niższy. Nie wiem skąd to zdziwienie.
Clade napisał/a:
Wyszło to że gra jest tylko podtrzymywana w celu zarobienia kasy .
A nie jest? Gdyby gra nie zarabiała na siebie to już dawno zostałaby zamknięta. To chyba oczywiste?
Clade napisał/a:
Szczerze ta gra wku****** mnie coraz bardziej..... .
Nie graj - szkoda nerwów...
Clade napisał/a:
Admin powienien trzymać się wykazu kar i go przesrzegać
Widać Admin nie ma litości dla osób okradających go ; D
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Administrator lub Game Master może zablokować konto bez uprzedniego informowania o tym, jeżeli jego użytkownik złamie postanowienia niniejszego regulaminu. Jego decyzja jest ostateczna i nie podlega żadnej dyskusji. Administrator ma także prawo usunąć takie konto.
jest też taki magiczny zapis w wykazie kar "w wyjątkowych sytuacjach......" i jak widać to właśnie taka wyjątkowa sytuacja była.