Używanie niecenzuralnych słów przede wszystkim jest zabronione ze względu na dzieci grające w ta gre A 3/4 rodziców tych dzieci uzywaja w domu podobnych , albo jescze gorszych słów . A ostatnio nawet można sie spotkać ,ze 3 letnie dziecko używa słowa "K...a" , a kurde to co 10 słowe jakie wypowiadaja . Więc nie widze sensu , aby słowa o których mowa były zabronione .
tak, uznajmy, że młodzież jest tak zdegenerowana, że powinno się móc pisać na czacie co chce...
Adiczi napisał/a:
Wychodzisz z błędnego założenia - nie powinno być "czy trafię na tego czy innego GM", a "będę zachowywał się kulturalnie, a nawet MichuL mnie nie ubije" ; >
sam bym tego lepiej nie ujął
i to tak naprawdę tyle w tym temacie, bo niektórzy gmowie nie dają kar za to bo nie mają czasu na drobniejsze przewinienia (porównajmy do sytuacji na ulicy: ktoś przechodzi na czerwonym świetle, a obok ktoś na kogoś napada, logiczne czym zajmie się policjant obecny w takiej sytuacji)
ja niestety mam wystarczająco dużo czasu aby zając się także drobnymi przewinieniami
ale jest wiele osób, które nie mają ode mnie kary, i najprawdopodobniej jej nie dostaną bo nie łamią regulaminu, a na czacie zachowują się jak normalni, kulturalni ludzie, tyle wystarczy aby zawsze mieć czyste logi, czy to aż tak wiele?
a jeśli nie podoba Ci się, że np. "cholera" jest wulgaryzmem - skontaktuj się ze specami od filologii polskiej i zaproponuj zmianę słownikowej "definicji"
a jeśli nie podoba Ci się, że np. "cholera" jest wulgaryzmem - skontaktuj się ze specami od filologii polskiej i zaproponuj zmianę słownikowej "definicji"
Wiesz co ma słownikowa definicja do używania tego słowa w życiu codziennym?
Może spytaj się tych filologów czy oni nie używają tego słowa, nie tylko w znaczeniu słownikowym.
I po 2 czy ja napisałem ze nie podoba mi się!? Proszę Cie takich głupich docinek to już tutaj nie dawaj.
Ten temat do niczego więcej nie prowadzi!!! Najlepiej po prostu nie używać takich słów.Najwyżej dostanie się ban na czat, a tu wielkiej tragedii nie ma (co innego jakby zaraz miało by być konto zbanowane). Jeśli raz coś powiesz i dostaniesz bana na czat to już drugi raz tak nie powiesz (no chyba, że jesteś dzieckiem NEO )
Nie tylko dzieci neo uzywaja slowa : cholera, kurde itd.
To zwykla objawia zdenerwowania, czesto tak pisze, w szkole tak jakos mowie i na takie cos raczej sie uwagi nie zwraca.
Wiec to raczej "chore" banowac za takie cos
Nie tylko dzieci neo uzywaja slowa : cholera, kurde itd.
To zwykla objawia zdenerwowania, czesto tak pisze, w szkole tak jakos mowie i na takie cos raczej sie uwagi nie zwraca.
Wiec to raczej "chore" banowac za takie cos
Przy najbliższej okazji w swojej szkolnej pracy pisemnej użyj słów których tak bronisz - a potem podziel się z nami reakcją nauczyciela....
Przy najbliższej okazji w swojej szkolnej pracy pisemnej użyj słów których tak bronisz - a potem podziel się z nami reakcją nauczyciela....
Czasem i w pracach pisemnych gdy sa elementy dialogu uzywam slowa "cholera". Reakcja nauczyciela? Raczej tak jak na wszystkie prace pisemne, nawet nie zwraca na to uwagi ...
Z tego co się orientuję to Polsat już nawet nie pipka na powszechne "zajebiście",
więc aktualne roztrząsanie co jest przekleństwem a co nie nie ma najmniejszego sensu.
Osobom, którym naprawdę pęka żyłka na chacie polecam słownik przekleństw
znakomitych.. Różni ludzie przewijają się w grze i nie unikniemy pewnych
"mechanicznych zagrań" GMa, gdyż czasem trudno wyłapać z kontekstu wypowiedzi
czy to żart czy nie.. Nie mniej jednak ktoś posiada niezłe poczucie humoru żartując
w ten sposób.
Jeżeli nie padnie jeszcze coś wartego przedyskutowania w tym temacie, jutro zostanie
zamknięty.. Pozdrawiam.
Mi chodzi oto ,że dostałem ban z takiego powodu co pierwszy raz spotkałem i chciałem po ruszyc ten temat na forum , aby kazdy powiedziec mógł powiedziec swoja opinie..trudno sie mói to tylko 7dni.