A może wcale nie łączyć?
Było by to raczej niemożliwe do zrealizowania - już.
Stale trąbie w temacie, czy macie jakieś ciekawe propozycje żeby nie trzeba było tego robić, a jednak jakość gry się polepszyła... pierwszy post był tylko takim wprowadzeniem
he ja nie chce nic mowic ale napelnianie ruchu jest tez nie ciekawe gadalem z ruznymi ludzmi oni mi pisali ze mf jest chu.... bo ruch sie napelnia w kur.. wolnym czasie tak mi pisali i wiele dobrych graczy tak odeszlo z mf
Super, społeczność MFO się buntuję, najbardziej ta, która gra niecały rok, a wypowiada się o sprawach, że gra upadła przez ostatnie 2-3 lata. Prawie wszystkie gry MMORPG mają po kilka serwów, jak nie wyrabiacie to dajcie sobie siana. Ludzie nie stoją już przed miastem, bo jest coraz więcej tych inteligentnych, którzy rozumieją, że stanie przed miastem nie jest tak opłacalne jak umawianie się na walki i dobieranie do nich EQ. Nic nie poradzicie, a takie apele możecie sobie w dupę wsadzić, bo nikt wam nie każe wysyłać sms.
wiesz nobie powiem ci jedno wypier dobra nie wiesz o co chodzi altorowi tego tematu jemu chodzi ze ludzie ktuzy stawali przed mistami to sie porozbiegali po swiatach gram w ta gre 1,5 roku nie wiem o niej duzo znamy tylko w jakiejs czesci fabule ale umiem czytac bocie
Shark, skoro takie mają być odpowiedzi na to wszystko, to niech moderator zamknie ten temat.
Masz rację, że jest coraz więcej inteligentnych graczy, ale i tak kiedyś było więcej osób online - nie trzeba walczyć przed miastem, ale można też w pojedynkach - często nie ma z kim
Napisałem ten temat, bo często jakieś apele są. Wiadomo, że wszystkim nie dogodzi - tak to jest.
Chciałem tylko poznać co Wy o tym myślicie.
Można zamknąć.
Chociaż, tu do administracji, REDESIGN szaty graficznej był by raczej miło widziany
jemu chodzi ze ludzie ktuzy stawali przed mistami to sie porozbiegali po swiatach
I co, i te konta pokasowali, taa? A to byś przeczytał? :
Shark napisał/a:
Ludzie nie stoją już przed miastem, bo jest coraz więcej tych inteligentnych, którzy rozumieją, że stanie przed miastem nie jest tak opłacalne jak umawianie się na walki i dobieranie do nich EQ.
@up
Chodzi o to, że te protesty i tak niczego nie dadzą, a usuwanie serwerów jest błędem.
@down
Właśnie dlatego, że jest teraz więcej inteligentnych. Mój Boże, ktoś tu za wcześnie internet pod choinkę dostał...
Ostatnio zmieniony przez Shark 29-11-2009, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli macie zamiar się o coś kłócić, to niech jakiś mod szybko zamknie ten temat.
Mam tylko nadzieję, że administracja do niego w ogóle zajrzy i pomyśli nad jakimś ciekawym urozmaiceniem dla graczy.
Nikt nie usunie serwow, bylby bunt, placz itd...
Ludzie zbyt duzo hajsu wlozyli w swoje postacie...
Jak powiedzial Shark ludzie zmadrzeli, zaczeli dobierac eq etc etc i umawiac sie na walki.
A graczy nie jest wcale mniej, tylko sa rozdzieleni na serwery.
Ludzie zbyt duzo hajsu wlozyli w swoje postacie...
Jak powiedzial Shark ludzie zmadrzeli, zaczeli dobierac eq etc etc i umawiac sie na walki.
A graczy nie jest wcale mniej, tylko sa rozdzieleni na serwery.
Zgadzam się, sam tego doświadczam bo ludzie z mojego przedziału 200-230 lv walczą tylko w turniejach i w ostateczności w umawianych walkach. Po za tym ilość graczy zmalała bo starzy wyjadacze zrozumieli, że nie ma sensu tracić czasu na gry i zajęli się życiem
Nie ma sensu wszczynać protestów, które i tak zakończą się fiaskiem bo z mojej historii pamiętam kilka takich protestów, z których żaden nie wypalił, prócz jednego (który był i tak w planach do zmiany dla administracji). Radzę wam czekać na rewolucję związaną z MFO3 bądź na zbliżający się update
szkoda tylko, że nikt nie wie jak było kiedy był tylko 1 świat... szkoda
Teraz można tylko to powspominać.
Wtedy to się top10 pod miastem wbijało ... Ale to stare czasy i one już nie wrócą, jak to powiedział shark "ludzie zmądrzeli". Były już o tym rozmowy na forum nawet.
przychlast napisał/a:
he ja sie klucic z ta ciotom nie mam zamiaru ja ide nara
Taak, idź i nie wracaj. A swoją drogą to na prawdę trafny dobór nicku dla ciebie
żebyście się nie przejechali na tym waszym super mfo3...
Widzę, że tobie to trzeba wszystko tłumaczyć...:) Chodzi mi o to, żeby jak najwięcej osób grało w mfo3... Bo to mfo jest już jakie jest i nic sie nie da zrobić... Ja wcale nie uważam ze mfo3 będzie lepsze... Ale to co ja uważam to moje zdanie... I ty akurat możesz tutaj sobie pisać co chcesz... Jeżeli "my" sie przejedziemy to "my", a nie ty...:)
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.