Najlepszym rozwiazaniem jest jakas reklama. Jakies czestrze bonusy podczas gry. Bo gra sie robi nudna gdy caly czas kuje sie to samo. Pora jest dobra zblizaja sie swieta i administracja mogla by zrobic cos co by nas zaszokowala.
Chociaż usunięcie całego światu było by naprawdę dużym przedsięwzięciem, to na pewno wpłynęło by na zwiększenie ilości graczy na pozostałych serwerach.
Likwidowanie Światów nie wchodzi w grę.
Sage napisał/a:
Wprowadzenie nowych światów ogólnie nie było dobrym posunięciem administracji.
Z tego co pamiętam to była konieczność, nie widzimisię.
Przed wprowadzeniem dodatkowych Światów limit był ustalony na 1200 graczy online. W godzinach szczytu wielu graczy miało problem z zalogowaniem się do gry, że o problemach z wydajnością serwerów (gra była obsługiwana przez klaster trzech serwerów) i sypaniem przez nie błędami nie wspomnę. Trzy serwery, każdy obsługujący odrębny Świat, w sumie potrafiły obsłużyć więcej graczy.
Sage napisał/a:
Druga sprawa. Ciekawie by było, gdyby gra przeszła mały redesign jeśli chodzi o layout strony.
Nie sądzę, żeby obecna wersja gry przeszła jakiekolwiek znaczące zmiany - priorytetem jest MFO3.
Sosna napisał/a:
Mnie się wydaje, że lepszym rozwiązaniem będzie jakaś kampania reklamowa w internecie, żeby ściągnąć nowych graczy, może jakiś filmik promujący grę na YT (ale taki porządniejszy)
Ostatnia duża kampania reklamowa zakończyła się wiosną, a kolejna ruszy pewnie dopiero wtedy, kiedy v3 będzie gotowe.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
To mam ostatnią propozycję, która nie powinna stanowić problemu, można po prostu rozesłać maile zachęcające do gry w mf do wszystkich zarejestrowanych graczy (jeśli nie w grze, to chociaż na forum). Ok, dojdzie ona również do tych, którzy grają, ale może natknie się na nią trochę graczy, którzy zapomnieli o mf a wciąż dobrze je wspominają
wiesz nobie powiem ci jedno wypier dobra nie wiesz o co chodzi altorowi tego tematu jemu chodzi ze ludzie ktuzy stawali przed mistami to sie porozbiegali po swiatach gram w ta gre 1,5 roku nie wiem o niej duzo znamy tylko w jakiejs czesci fabule ale umiem czytac bocie
Ty się lepiej naucz podstaw ortografi, a nie zaśmiecaj forum swoimi bezsensownymi wypowiedziami.
Ja proponuję
- Ogólne polepszenie grafiki (w Arkadii)
- Zrobienie na święta mini update + Mikołaj :]
- Usunięcie filmiku ze strony głównej
- Jak najszybszy główny update (w styczniu, albo lutym)
Pomysł z reklamami też dobry.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Jeśli dobrze zrozumiałem, to nasze propozycje, jeśli mają mieć jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość, nie mogą wymagać od administracji zbyt wiele pracy, tak więc polepszenie grafiki nie wchodzi w grę. Usunięcie filmiku nic tu nie zmieni, więc lepiej, żeby był, niż żeby go nie było. Mikołaj stał się już chyba nieodłączną częścią gry, tak więc zakładam, że i tym razem będzie, zaś co do update... sami dobrze wiemy jak z nimi jest, więc szybki update nie jest żadnym pomysłem, tylko stwierdzeniem faktu
nie mogą wymagać od administracji zbyt wiele pracy, tak więc polepszenie grafiki nie wchodzi w grę.
Niestety bez pracy administracji będzie jak jest czyli kiepsko. Nie znajdzie się "złoty środek", który sprawi, że gra znów będzie tętniła życiem.
Sosna napisał/a:
Usunięcie filmiku nic tu nie zmieni, więc lepiej, żeby był, niż żeby go nie było.
no nie wiem, mnie ten filmik bardziej odstrasza niż zachęca
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
2 i 3 Swiata nie usuną bo będą mniej zarabiac a jak jest taki 3 swiat gdzie przelew kasy jest dostepna wiąże sie z tym ze wyślą sms proste jak drut hight lvl sprzedaje to 5mln niskiemu lvl za smsa a wtedy zyska kto?-administracja,znudzilo sie ludziom granie na 1sw to zrobili 2sw zeby grac od nowa,wysyłali smsy i tyle a nie po to żeby rodzenstwo grało ta -.- moze frytki do tego....