Moja propozycja jest taka, zeby przy kazdej aukcji bylo okienko do zaznaczenia "Kup wybrany(e) przedmiot(y) za limit".
A to dlatego, ze troche meczace jest licytowanie kazdej aukcji za max cene
Licytuje sie po to aby... wygrac przedmiot (najlepiej) po nizszej cenie... niz "MAX"...:)
Wiec to jest zbedne, a i tak trzeba by bylo klikac;) Wiec co to za róznica?
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
no własnie i z tym wiąże sie to zeby wygrac jakies eliksiry trzeba byc "na czasie" byc ciagle online i czekac albo pisac do kazdego czy nie ma na sell a to juz jest wogole bez sensu!
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 30-11-2009, 18:20
Cytat:
Tyle, że elki schodzą zawsze po MAX i trudno w ogóle znaleźć "nie zaklepaną" aukcje.
Pieniu napisał/a:
no własnie i z tym wiąże sie to zeby wygrac jakies eliksiry trzeba byc "na czasie" byc ciagle online i czekac albo pisac do kazdego czy nie ma na sell a to juz jest wogole bez sensu!
Co do eliksirów to ich nigdy nie skupywałem, ale takie np. miksy regeneracjill1 obecnie tez chodzą niemal tylko po maksie a pamietam jeszcze w lutym kiedy nie było limitów spokojnie mozna było je kupic poniżej 120.000 i to kilka dziennie.
Regulacja zwykle źle wpływa na rynek a ceny na chodliwe itemy szybko dobijaja do cen maksymalnych, bo po co mam licytować skoro i tak ktos da maksa i item zniknie z targu?
Tak jak pisałem te bloki licytacji po cenach maks maja sens jedynie na badziewy i dla graczy którzy maja do sprzętu łatwy dostep w sklepie, a na inne rzeczy tylko utrudniaja grę i zawyzaja ceny.
zrobcie ankiete:
-kto jest za tym by zostało tak jak jest tzn w roznych miastach rozne limity elkow itd
-kto jest za tym by zniesiono limity cen itemow codziennego uzytku
-kto jest za tym zeby zostalo tak noobsko jak jest teraz
-kto jest za tym by elki mialy limit ceny 1mln w kazdym miescie
ja oczywiscie zaglosuje za opcją 4,nie bedzie wtedy przekazu golda bo bedzie ten limit 1mln ;p
to albo rano okolo 8 albo w nocy po 24 bo takto to jest to nie mozliwe ;d albo ci ktorzy skupuja mieli swieto i nie grali w mfo ja oblecialem 2 dni temu wszystkei miasta i nic ;d
to albo rano okolo 8 albo w nocy po 24 bo takto to jest to nie mozliwe ;d albo ci ktorzy skupuja mieli swieto i nie grali w mfo ja oblecialem 2 dni temu wszystkei miasta i nic ;d
jakieś 2-3 dni temu jak chodziłem po arkadii to była może 19... znalazłem 3 ale nie zalicytowałem, niepotrzeba ;P
kto jest za tym by elki mialy limit ceny 1mln w kazdym miescie
Pieniu napisał/a:
nie bedzie wtedy przekazu golda bo bedzie ten limit 1mln
Nawet nie skomentuję.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Wysłany: Dzisiaj 20:36
i dobrze ze nie skomentujesz forum jest do swobodnego wypowiedzenia graczy
Nie skomentuję bo od kilku dni jesteś troszeczkę aktywny na forum i nagle chcesz z czymś sooper wyskoczyć ale niestety ... nie wyszło. Gdybyś wiedział to przez ostatnie pół roku tematów z eliksirami w roli głównej było dziesiątki i były bardziej błyskotliwe propozycje ale ta, uwierz mi, ale nigdy nie wejdzie w życie.
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 30-11-2009, 20:46
Pieniu napisał/a:
I własnie dlatego blok na aukcje po cenie maksymalnej to kompletny bezsens.
Przed chwilą widziałem na W2 około 8 eliksirów dostępnych poniżej 700k/szt więc w czym problem. Chcecie jeszcze taniej kupić? To szukajcie. Nikt Wam nie poda ich na tacy.
Na W1 są wyższe ceny (czytaj. znikają po cenach max) bo i są inne potrzeby. Inny rynek = inne potrzeby.