Wysłany: 06-12-2009, 18:54 Informacja o zalicytowaniu naszej aukcji
Witam, szukałem w szukajce czy takowy temat był, ale jakoś nie znalazłem
Więc ogólnie co do propozycji:
Chodzi mi żeby zrobić taka opcję, że po zalicytowaniu naszego przedmiotu, którego wystawiliśmy na targu, przychodziła wiadomość z informacją typu "Twój przedmiot wystawiony na targu xxx został zalicytowany przez gracza xxx, jego obecna kwota wynosi xxx"
W czym by to pomogło?
Nie trzeba by było sprawdzać wracając do zamku i tracąc na tym xxx ruchów, lub też można by było nie przerwanie stać na polu...:)
Jeżeli mogę prosić modów, to odpowiedź mniej niż 3 zdania = WARN
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
I co np . takich informacji miałbym 100 bo wystawiłem 10 szt eliksirów za 1G i co minutę ktoś przebija ustawowe 5%.
Dla mnie - nieprzydatne.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Tak właściwie po co to? Aukcja dobiegnie końca i dowiesz się za ile sprzedałeś. Informowanie w trakcie jej trwania nie wpłynie na cenę ostateczną, także nie wiem po co w ogóle zawracać sobie tym głowę.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Tak właściwie po co to? Aukcja dobiegnie końca i dowiesz się za ile sprzedałeś. Informowanie w trakcie jej trwania nie wpłynie na cenę ostateczną, także nie wiem po co w ogóle zawracać sobie tym głowę.
Żeby wiedzieć czy w ogóle ktoś licytuje i nie pędzić do miasta tylko po to by zobaczyć...:) A czasem kogoś może to interesować czy jego przedmiot jest licytowany;)
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.